USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дороги в Луцьку відремонтують струменевим методом

14 Червня 2020 21:14
На поточний ремонт вулично-дорожньої мережі з асфальтобетонним покриттям струменевим методом у Луцьку цього року спрямують до 700 тисяч гривень.

Підрядника шукатимуть за допомогою відкритих торгів, які вже оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 25 червня, аукціон розпочнеться 26 червня.

Очікувана вартість робіт становить 700 тисяч гривень.

Йдеться про ліквідацію вибоїн машиною Savalco SR 1501 з використанням бітумної емульсії.

Роботи мають здійснювати до кінця поточного року.

Відзначимо, що ремонт покриття дороги повітряно-струменевим методом включає кілька етапів: підготовка та ретельна продувка ремонтованої поверхні; змащення модифікованою емульсією ям та тріщин, яка щеплює суміш з асфальтом; заповнення ділянки сумішшю щебню та емульсії для створення міцного покриття; подача сухого щебню для захисту автомобілів від забруднення емульсією.

Переваги такого методу ліквідації вибоїн полягають у тому, що для робіт не потрібно розламувати дорожнє полотно, а рух транспорту можна відновлювати відразу після закінчення ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Авжеж Показати IP 14 Червня 2020 22:27
"подача сухого щебню для захисту автомобілів від забруднення емульсією" - так, емільсію буде набагато важче відмити, ніж сколи фарби ліквідувати. Ну що, шпаклюй з нами, шпаклюй краще нас?
Василь Показати IP 14 Червня 2020 23:04
То є поганий метод ремонту доріг. Пару років тому на зупинці по пр. Соборності так засипали ямки. Навесні полатали, а восени - та сама картина, яка й була. Та й рівною дорогу таким методом не зробиш, все одно буде горбато.
Не винаходьте колесо Показати IP 15 Червня 2020 00:21
Подивіиться як ремонтують дороги в Німеччині - і робіть так само.І не кажіть що у нас особливий щлях....І взагалі - все робіть як німці і не прогадаєте....
Правда Показати IP 15 Червня 2020 06:58
Луцьку-"європейські"дороги і дрібний щебінь в квартири...
КККК Показати IP 15 Червня 2020 09:59
цім методом вже давно ніхто не користується, це маразм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus