USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Дорожня поліція на Волині: Київ анонсує, а робота ще не почалася

12 Червня 2017 11:20
Попри звітування очільників патрульної поліції України про те, що на двох волинських трасах почала роботу дорожня поліція, жодних вказівок щодо цього Управління патрульної поліції Луцька не отримало.

Як стало відомо, патрульна дорожня поліція виїхала на чотири траси, у списку - напрямки Луцьк-Ковель і Ягодин-Сарни. Про це повідомив у понеділок, 12 червня, перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на брифінгу щодо запуску дорожньої поліції, інформує Українська правда.

"Патрульна поліція зараз патрулюватиме траси Київ-Харків, Київ-Зборів, Луцьк-Ковель і Ягодин-Сарни", - зазначив Білошицький та згодом уточнив, що сьогодні на роботу виїдуть понад 70 поліцейських. Він також розповів, що дорожня поліція виходить на службу на 20 патрулях та 8 стаціонарних постах, які раніше використовувала ДАІ.

Проте, як стало відомо під час прес-брифінгу на тему нового набору до лав патрульної поліції Луцька, насправді на Волині дорожня поліція поки не розпочала свою роботу.

Очільник ГУНП у Волинській області Петро Шпига зазначив, що поки не отримали конкретних розпоряджень та чекають подальших вказівок. Як тільки вони будуть, в поліції обіцяють проінформувати громадськість.

Начальник УПП у Луцьку Олександр Вовченко після брифінгу зауважив, що автомобілі для патрулювання вже готові, відповідне забезпечення – наявне. Проте, нині існує дефіцит особового складу, та й розпорядження відправляти людей на патрулювання він так і не отримав.

Головний патрульний Луцька припускає, що найбільш ймовірним є те, що дорожня поліція почне роботу після завершення донабору в патрульну службу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Alex Показати IP 12 Червня 2017 11:35
POswusti& i wse bude!
Анонім Показати IP 12 Червня 2017 21:52
І що, до Ковля макс 90 км-год?
Поліс Показати IP 22 Червня 2017 19:22
Хапугу хмарука вижинуть тоді буде порядок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus