USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

9 причин для зупинки автомобіля дорожніми поліцейськими

3 Липня 2017 11:16
На волинські траси виїхала нова дорожня поліція.

Патрулі весь час у русі, за день долають до півтори тисячі кілометрів. Про це йдеться у відеосюжеті ICTV.

На Волині патрулюються автомобільні дороги Луцьк-Ковель, Ковель-Любомль, Ковель-Маневичі, також діє стаціонарний пост в місті Любомль, зазначає прес-секретар патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук.



Водії повинні знати, що патрульні мають 7 причин, аби їх зупинити, - йдеться на сторінці прес-служби Патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Так, поліцейський може зупиняти транспортні засоби у разі:

1) якщо водій порушив Правила дорожнього руху;

2) якщо є очевидні ознаки, що свідчать про технічну несправність транспортного засобу;

3) якщо є інформація, що свідчить про причетність водія або пасажирів транспортного засобу до вчинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення, або якщо є інформація, що свідчить про те, що транспортний засіб чи вантаж можуть бути об’єктом чи знаряддям учинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення;

4) якщо транспортний засіб перебуває в розшуку;

5) якщо необхідно здійснити опитування водія чи пасажирів про обставини вчинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення, свідками якого вони є або могли бути;

6) якщо необхідно залучити водія транспортного засобу до надання допомоги іншим учасникам дорожнього руху або поліцейським або як свідка під час оформлення протоколів про адміністративні правопорушення чи матеріалів дорожньо-транспортних пригод;

7) якщо уповноважений орган державної влади прийняв рішення про обмеження чи заборону руху;

8) якщо спосіб закріплення вантажу на транспортному засобі створює небезпеку для інших учасників дорожнього руху;

9) порушення порядку визначення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв.

Нагадаємо, 12 червня дорожня поліція вийшла на службу на патрулях та стаціонарних постах, які раніше використовувала ДАІ. Що стосується волинських доріг, то, попри те, що анонсувалося дорожнє патрулювання на двох автодорогах, Луцьк-Ковель і Ягодин-Сарни, на той момент на Волині дорожня поліція не розпочала свою роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Петро Показати IP 3 Липня 2017 13:35
Чарівну паличку замінив льодяник на паличці, а звичаї мусорів зовсім не змінилися. Чи знають самі поліцаї Рюкзакова коли можуть спинити водія і ЯК діяти не порушуючи Закон? ( в чому я сильно сумнівався, що набрані по недобору знайомі з чинним Законодавством. Хто і коли їх вчив?
Іч Показати IP 4 Липня 2017 01:32
Стаціонарного посту в Любомилі вже нема
коп до петра Показати IP 4 Липня 2017 05:32
Вчили на станціях машинного доїння! Під девізом "Дайош касу"!
Просто Показати IP 4 Липня 2017 10:45
Вам, водіям, вже х&₽ вгодиш. Не бухайте, не понтуйтесь на дорозі і ви й близько копам не треба. За навчання - де ти хоч щоб все знати за паро місяців? Тут років з 10 треба щоб вникнути у все. Мусара, не мусора - живи чесно і все буде нормально.
Пох до Просто Показати IP 5 Липня 2017 05:15
То якого милого вони вже на посту зупиняють машини без причини , а там вже провірили документи і щасливої дороги ??? А ще можуть сказати " Ви були не пристебнені ремнями " , то в їх очі орлині , бачать за кілометр ?
порошенко петро до Просто Показати IP 20 Липня 2017 11:17
ти скажи це депутатам і чиновникам!!!!(шоб жили чєсно,на одну зарплату)!!
Лучанин Показати IP 4 Липня 2017 12:52
Так то ж 9 причин, неуки
andre Показати IP 4 Липня 2017 18:58
Чому 9? по телевізору в новинах було 7 :)
Водій Показати IP 23 Серпня 2017 17:26
Найкращі "чарівники" знаходять на посту у Карснограді Харківської області - дійсно "професіонали СВОЄЇ СПАРАВИ", розвод на алкогоголь 10000000%%%%, платять всі навіть малеча на дитячому кріслі. Цирк Дісюлей відпочиває. Раджу поїхати подитивитись.
Дмитро до Водій Показати IP 12 Вересня 2017 08:07
Водію, їздив, дивився і навіть спілкувався.Раджу викристати у спілкуванні з такими "профі" фразу на кшталт: "Якщо Ви зможете довести, що я випив щось міцніше за каву і стояв тут балакав з Вами, а не конав десь у реанімації, то Ви є новий світило від медицини і місце Ваше не на парапеті з льодяником у роті, а в Національній академії медичних наук України". Якщо Ви дійсно не вживали і кажете це з упевненістю - спрацьовує на 100%.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus