USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Відсьогодні дорожня поліція виїхала на траси «Луцьк-Ковель» і «Ягодин-Сарни»

12 Червня 2017 10:58
Патрульна дорожня поліція виїхала на чотири траси, у списку - напрямки Луцьк-Ковель і Ягодин-Сарни.

Дорожня поліція з понеділка починає патрулювати чотири траси державного значення.

Про це повідомив у понеділок, 12 червня, перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на брифінгу щодо запуску дорожньої поліції, інофрмує Українська правда.

"Патрульна поліція зараз патрулюватиме траси Київ-Харків, Київ-Зборів, Луцьк-Ковель і Ягодин-Сарни", - зазначив Білошицький та згодом уточнив, що сьогодні на роботу виїдуть понад 70 поліцейських.

Він також розповів, що дорожня поліція виходить на службу на 20 патрулях та 8 стаціонарних постах, які раніше використовувала ДАІ.

Згодом ці станції "будуть перетворені на дорожні станції патрульної поліції. Там плануємо залучати інші служби: дорожні служби, можливо, служби реагування на надзвичайні ситуації", - уточнив правоохоронець.

За його словами, це має дозволити максимально швидко усувати наслідки ДТП.

Окрім того, Білошицький повідомив, що автомобілі дорожніх поліцейських планують обладнати новими пристроями для фіксації порушень швидкості. Зараз у поліції вирішують, які саме пристрої встановлювати.

"В майбутньому плануємо обладнати (поліцейські - ред.) автомобілі сучасними камерами вимірювання швидкості. Не плутати з автофіксацією, що просто фіксує правопорушення швидкісного режиму", - сказав Білошицький.

Він зазначив, що за даними нових пристроїв автопорушників зупинятимуть та притягуватимуть до відповідальності на місці.

Олег Твердь, для УП
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus