USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Дощ, водії та дороги виступили проти луцьких пішоходів. ВІДЕО

31 Березня 2009 09:10
Протягом понеділка 30 березня не один пішохід потрапив під хвилю води із калюжі, яку піднімали необачні водії. Однак реакція лучан виявилася неоднозначною – від обурення до сміху, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Через дощ, який йшов практично протягом цілого дня, на дорогах міста утворилося чимало калюж. Унаслідок цього необачні водії, що на великій швидкості їхали поблизу водяних узбіч, оббризкували пішоходів.
 
У багатьох із них це викликало обурення. «Якби такий водій вийшов, то б я його в тій калюжі і втопив би», – розповів про свої емоції постраждалий лучанин. Однак перехожа студентка таку ситуацію сприйняла досить позитивно: «Я просто посміялась і пішла далі».
 
Лучани вважають, що причиною водяних хвиль, які дратували протягом дощового дня пішоходів, є поганий стан доріг та водії, які завжди кудись поспішають. «Водії маршруток намагаються обігнати одне одного, щоб забрати більше пасажирів. Хоча самі роблять їм шкоду», – вважає одна з постраждалих городянок. «Проблема доріг», – висловив свою думку її супутник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 31 Березня 2009 10:35
Это просто самая настоящая безалаберность и хамство, абсолютное отсутствие воспитания и бескультурие- так вести себя на дорогах. Селюки есть селюки- понаехали с Полесья в Луцк и думают, что им все можно!!!
Анонім Показати IP 31 Березня 2009 11:32
згоден. але дороги треба зробити - хоча б залатати ями біля тротуарів.
дідо Показати IP 31 Березня 2009 18:46
а ти звідки "понаєхал"? анонім-імігрант, чи може нащадок окупантів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus