USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дострокові вибори в Україні можливі, – нардеп від БЮТ

15 Грудня 2008 17:33
В Україні дострокові вибори цілком можливі, щоправда – президентські. Таку думку під час прес-конференції в Луцьку висловив народний депутат від БЮТ Євген Кирильчук, – повідомив репортер «Волинських Новин».
За словами пана Кирильчука, сьогодні у ЗМІ ведеться полеміка – чи є в Україні коаліція. Однак пан Кирильчук запевнив, що коаліція де-факто і де-юре існує. Зокрема є спікер, за якого в тому числі проголосували і 40 нашоукраїнців.
Нардеп запевнив, що парламент запрацював у повну силу. Однак є інше питання: чому опозиція не голосує навіть за свої законопроекти?
Євген Кирильчук зазначив, БЮТ готовий прийняти всі пункти НУНС до коаліційної угоди. Але, за словами нардепа, йому свідки розповідали, що кожного помаранчевого депутата телефонує Президент і тисне на нього.
«Я не думаю, що Литвин іде (на посаду спікера, – ВН) на 3-4 місяці», – зізнався Євген Кирильчук. На його думку, Володимир Литвин очолюватиме парламент всю каденцію ВР.
Стосовно дострокових виборів, то Євген Кирильчук визнав їх можливість, однак лише президентських. «Скільки можна розгойдувати човен, на якому сидимо разом?» – поцікавився нардеп.
Народний депутат Віктор Олійник розповів, що соціальні виплати після Нового року зростуть і виплачуватимуться у повному обсязі. За його словами, всі десять законів, поданих Кабміном, за два дні ВР прийняла або в цілому, або в першому читанні. Зокрема внесено зміни до Держбюджету-2008, яким на 5 мільярдів гривень збільшено надходження до Пенсійного фонду.
Віктор Олійник зазначив, що це означає, що волинські пенсіонери у січні-лютому отримуватимуть пенсію в повному обсязі і без затримок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вінстон Показати IP 15 Грудня 2008 17:49
А шо то є 5 мільярдів гривень до Пенсійного фонду? Долар росте то по днях! Уряд хлопає вухами і вішає на них лапшу тим ж самим пенсіонерам! Хочете долар по 20грн?! Буде вам і по 30, якщо при владі буде коса! Чомусь Криза у Європі масово не виганяє людей на вулицю, а у нас майже половина. І це ще прогнозують не кінець! Так що, простолюдин, тримайся! Завтра ще один бій (робочий день) за місце у свому офісному кріслі чи на заводі! Земля селянам, заводи робочім!
Кварк Показати IP 15 Грудня 2008 17:55
Я- за выборы, но не Рады, а президента. Это ничтожество довело нас до ручки и его надо гнать сраной метлой!
Лихий Показати IP 15 Грудня 2008 18:35
А я за вихід на пенсію Кирильчука!
Анонім Показати IP 15 Грудня 2008 19:15
Геть [вирізано - цензура]! Ты опозорил звание Президента Украины и саму Украину унижаешь ежесекундно! Уйди по хорошему в отставку! Дай людям пожить в нашей стране спокойно! От твоей как внешней так и внутренней политики, гадости которой даже политикой назвать трудно, просто стыдно перед остальным миром! Не позорь нас больше! Вокзал- чемодан- америка! и деток своих многочисленных прихвати- меньше ртов мы кормить будем!
Свой Показати IP 16 Грудня 2008 09:51
Выгнать стоит обоих на ...цензура..., просто даже для профилактики, но вот сколько помню Кирильчука, он все время на пресс-конференциях оглашает тирады про коварные козни Президента против Юльки и народа... Тико раньше гнал на Кучму, теперь на Ющенко. Интересно, что он будет делать, если Юлька и впрямь Президентшей станет? На пенсию уйдет?
Факти Показати IP 16 Грудня 2008 10:00
Старий маразматік, думай шо ляпаєш "свідки розповідали, що кожного помаранчевого депутата телефонує Президент і тисне на нього." бо Олійник сам не петрає і верзе "соціальні виплати після Нового року зростуть і виплачуватимуться у повному обсязі" та людям зарплати не платять, бюджетні програми не виконуються, безробіття збільшується, а вони ще виборчу пісню співають.МУДАКИ
Вінстон Показати IP 16 Грудня 2008 10:10
Ой як класно! Накінець Волинські новини вивішуюють ІР-адреси!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus