USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.93 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Другий день Бандерштату-2017 у фотографіях

6 Серпня 2017 10:20
Другий день найпатріотичнішого фестивалю був багатим на події.

З самого ранку на гостей чекало літературне ранкування з Ірою Цісик, початок футбольного турніру, заняття з йоги та ранкова зарядка.

Ближче до обіду збільшувалась кількість гостей гутіркової сцени. І хоча не усім заявленим кураторам вдалося приїхати на фестиваль (Андрій Бродецький зазнав травми, а Іван Малкович зіслався на зайнятість, - ред.), організаторам без проблем вдалося знайти бажаючих поспілкуватися із гостями фесту.

Ті, кого лекції про медичну реформу від Уляни Супрун чи романи-фентезі від волинської письменниці Орнести Осійчук не зацікавили, продовжували блукати територією фестивалю. Ярмарок, майстер-класи, настільні ігри, фуд-корти, саунд-чеки улюблених гуртів - усе це кожного дня у розпорядженні фестивальників.

Велика кількість гостей фестивалю просто прогулювалась територією Бандерштату: хто у пошуках затінку, хто у пошуках нових знайомств. Не забуваємо про тих, для кого фест являється робочим місцем і вони ні на хвилину не розстаються зі своїми гаджетами, будь то камера, телефон чи ноутбук.

Сцени на Бандерштаті розпочинають функціонувати після 16, тоді ж і ближче до них починають стягуватися меломани та займати кращі місця

Ну а далі була музика: Жадан і Собаки, Брем Стокер, Скрябін, Vivienne Mort, All Faces Down і, звісно ж, хедлайнери другого дня Скрябін та Бумбокс, які зібрали перед головною сценою тисячі людей
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
От такий як є.. Показати IP 8 Серпня 2017 00:14
Багдерштат.....от такий як є....Фестиваль, молодь...але тільки не музика...одна хрєнь Зробіть щось схоже на "Хвилях Світязя" Виберіть патріотичні пісні...конкурс...та що не будь...бо це вже в маразм переходить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus