USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Усі консульства Польщі в Україні припинили роботу

29 Березня 2017 13:36
Після обстрілу у Луцьку Генконсульства Польщі сьогодні, 29 березня, у п’яти українських містах не працюють. Зокрема йдеться про консульство у Києві, Харкові, Одесі, Вінниці та Луцьку, інформує УНІАН з посиланням на сайти польських дипломатичних відомств Польщі в Україні.

"Генеральне консульство Республіки Польща у Харкові повідомляє, що 29 березня 2017 р. (середа) консульство не працює й не буде приймати відвідувачів", - йдеться у повідомленні на сайті Генконсульства Польщі у Харкові.

Аналогічні повідомлення розміщені на сайтах Генконсульств Польщі у Києві, Вінниці, Львові та Одесі.

Як повідомлялося, у ніч з 28 на 29 березня в Луцьку обстріляли будівлю Генконсульства Польщі, яке знаходиться за адресою: вулиця Дубнівська, 22-Б. НА місці знайшли задню кришку тубуса від гранатомета, який і став знаряддям обстрілу.

У СБУ офіційно назвали обстріл Генерального консульства Польщі в Луцьку терористичним актом, а в діях зловмисників правоохоронці вбачають чіткий слід російських провокаторів.

Тим часом, Варшава вже вимагає від Києва пояснень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Верховна Зрада Показати IP 29 Березня 2017 14:13
Консульство-гранатомет-постріл.2017 рік.Де камери-охорона-оперативні служби.Це все "тхне"гниллю.Владо!Почуй людей,бо буде пізно...
лучанин до Верховна Зрада Показати IP 29 Березня 2017 14:54
що саме має почути влада.. продовж думку.. бо не всі вміють читати чюжі думки ..
Анонім Показати IP 29 Березня 2017 15:11
в діях зловмисників правоохоронці вбачають чіткий слід російських провокаторів-- МЕНI СТРАШНО БО ВЖЕ I ВНОЧI В СНАХ ДО НАС ПРИХОДЯТЬ РОСIЙСЬКИ ПРОВОКАТОРИ I ЗОМБIРУЮТЬ НАС

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus