USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція Луцька врятувала бабусю

7 Січня 2016 18:06
Поліцейські прибули на виклик по проспекту Відродження. Жінка 1935 року народження на першому поверсі вийшла на балкон. Двері випадково зачинились, і вона не змогла потрапити назад у квартиру.

Про це йдеться на сторінці луцької поліції у Фейсбук.

Бабуся була без верхнього одягу. Перехожі на прохання жінки викликали поліцію. Прибувши на місце, патрульні з дозволу власниці вибрались на балкон, за допомогою палиці через відкриту кватирку відчинили двері з іншого боку та провели жінку у квартиру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
знесилений зневірою Показати IP 7 Січня 2016 18:18
Знову теж саме повторюється....=) В нас, мабуть, не поліція а український прототип рятувальників США, недарма до їх підготовки залучають заокеанських інструкторів. Довершити "реформу" треба зміною номера виклику зі 102 на 911. І це буде остаточна перемога, як сказав би наш відомий політичний персонаж Сеня Кулявлоб.
лучанин до знесилений зневірою Показати IP 7 Січня 2016 18:42
Нехай краще прозвітують скільки попероедили або розкрили злочинів, для здійснення рятувальних операцій є підрозділи МЧС. Сьогодні в зоні обслуговування Луцького МРВ поліції скоєне ДТП з 8 потерпілими, поліцію чекали годину. А для такого виклику необхідно направляти рятувальників це в луцьких школах знають першокласники.
знесилений зневірою до лучанин Показати IP 7 Січня 2016 19:02
Та я ж про те саме говорю! - Ти не зрозумів мого сарказму стосовно "успіхів" їх діяльності і загалом реформ уряду Яценюка. - Я вважаю, що поліція, м"яко кажучи, займається не тим, для чого її створили. То вони працюють в якості евакуатора, то бабцю спасли.... І ще ціла куча розпіарених "заслуг" з тої самої опери, насправді це все великий пшик з лопнутої кольорової мильної бульбашки =)
очевидець до знесилений зневірою Показати IP 7 Січня 2016 18:44
Подія року, разом з тим баран який їх туди направив мав би знати , що для цього є спеціально навчені рятувальники
знесилений зневірою до очевидець Показати IP 7 Січня 2016 19:13
Очевидно той баран теж в поліції працює, якимось дивом пройшовши тести, бо ж патруль відсилає черговий диспетчер з поліції. Скажімо, пересічному перехожому чи сусіду, який став очевидцем бабусиної проблеми, можна простити безглуздість, коли він подзвонив не до пожежників, а на 102. Чому ж той диспетчер відправив поліцейський патруль? - Питання відкрите.
ххх до очевидець Показати IP 7 Січня 2016 19:36
І не один баран. Дивно читати в Одесі поліція перевела бабцю через пішоходний перехід, в Львові за тваринками гоняться в Луцьку бабусь рятують. Альо а для чого взагалі поліція? А для чого отримувати рятувальників за бюджетні кошти і оатити скаженні зарплати поліції?
911 Показати IP 7 Січня 2016 19:12
Дістали вже з тим піаром! Це такі грошиська вбахати в новостворену структуру щоб вона в основному винокувала невластиві їй функції, чи рівень злочинності в місті дорівнює нулю? Напевно просто похвалитись більше нічим, от і показують що-попало....
Я. Показати IP 7 Січня 2016 20:07
Що ви за дурню пишете? Ще не забудьте написати як кота з дерева знімуть. Сьогодні Волинська земля зустріла Героя з Горохівщини, який пішов з життя, а про це не має ніде згадки.
Анонім Показати IP 7 Січня 2016 20:09
да надоїли з цією поліцією!!!!!. а чому не пишуть про те що є зверху вказівка прокуратурі і СБУ не ловити за вчинення корупц. діянь. де статистика скільки поліціянтів по Україні звільнені і які проти них відкриті справи???????????
Ната Показати IP 7 Січня 2016 20:27
Як вам не надоїло їх обговорювати,згадайте як працювала попередня тіпа міліція,хлопці молодці успіхів їм і терпіння до таких як ви заздрьон!
лучанин до Ната Показати IP 7 Січня 2016 22:00
Молодці за те , що перейняли вузькі функції ДАІ і рятувальників, ахто буде розкривати пограбування,крадіжки з транспорту і т/з. Хочаби одним розкритим злочином похвалились. Маючи нову техніку, достатньо пмм, солідну зарплату, пора показати хоч якусь конкретну роботу. В будинку по б-ру Дружби народів скоєна крадіжка група їхала півтора години.
ККК Показати IP 7 Січня 2016 20:37
Опасна бабця,не палить щі
Радик Показати IP 7 Січня 2016 20:55
Читаю про здобутки поліції і просто їм заздрю. Ніхто не питає за показники. У хлопців робота, як хоббі. І ще гроші платять. Остаточно деградована правоохоронна система.
Ірина Показати IP 7 Січня 2016 21:49
Молодці.
копач Показати IP 7 Січня 2016 21:55
коли ж та нова розпіарена поліція візьметься за наші міські та районні мрео бо при теперіщній боротьбі з корупцією там стали вимагати вже не 800гривень як було раніше а1000 за складання іспитів на право водіння автомобіля в кожній автошколі є свої рішала просто жах
МРЕО до копач Показати IP 7 Січня 2016 23:21
Брали,беремо І будемо брати! І нічього і нікого не боімося,несіть ваші грошики до нас!
Лучанка до копач Показати IP 8 Січня 2016 15:03
А не давати не пробували. То і теми для дурноі писанини не буде.
саша Показати IP 7 Січня 2016 22:25
Шо за піар поліції ВН?на скільки впала злочинність???скільки розкрито злочинів???на скільки стало безпечніше в місті?не забувайте поліцію оплачуємоємо ми прості люди сплачу ючи податки
привіт мусарам Показати IP 7 Січня 2016 22:39
Хто не задоволений діями нинішньої поліції , так це бувші менти Адью невдахи...
Боєць Показати IP 7 Січня 2016 23:46
Шановне освідчене "панство", роботу виконав патруль, а не слідчий що розслідує злочини, врятували бабусю від перемерзання чи бодай обмороження.... я б побачив як би це прокоментували син чи дочка тієї бабусі... думаю були б вдячні! Нашому народу що не зроби то плачуться і все їм не так! а гави ловити це добре? а хто визвав патруль? а самим впадло було зняти бабусю з ПЕРШОГО поверху і визвати жек щоб потрапити до квартири? а де ж громада? все не так і все не те і поліція також не догодила, і самі нічого не робим! овації всім не задоволеним!
Іван Показати IP 8 Січня 2016 13:45
Не піарте полцію по пустяках, бо це стає вже смішно
галина Показати IP 8 Січня 2016 22:04
а хто винен, що при спогадах про колишню міліцію всіх верне? Згадую їх надмінні морди, придирки, образи, грубощі, ... ДОжилися до того що їх крім "мінти погані" ніхто ніяк і не називав. Прийшли нові люди, їм вірять, їх викликають щоб допомогли... І бабусю добре що спасли... Хай працюють... Хто не робить, той і не помиляється... Вони навчаться, набудуть досвіду, я їм вірю. Щасти Вам нові поліцейські!
Боєць Показати IP 8 Січня 2016 22:17
"СМІШНО" тоді коли "обсирати" когось тут в інеті а коли грабануть чи побють то бігти за допомогою до осміяних! для Вас громадо зміни, вам служить поліція! ви ще не помітили? починаєм з малого щоб дорости до великого, помагайте, підтримуйте, вселяйте віру в розпочату справу а не соплі пускайте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus