USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Духовно-культурні потреби ковельчан забезпечить спеццентр?

6 Липня 2008 16:38
4 липня у Ковелі відкрили міський культурно-просвітницький центр, який, як переконаний мер міста Сергій Кошарук, стане початком нового етапу розвитку міста. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Двоповерхова будівля в самісінькому центрі міста за адресою вулиця Незалежності, 89 відтепер буде осередком культурно-митецького життя міста. На думку Сергія Кошарука, Ковельський міський культурно-просвітницький центр стане одним із головних елементів нового обличчя міста, адже він – продовження випробуваних часом позитивних традицій «Просвіти» й української кооперації кінця ХІХ – початку ХХ століть.
 
Реалізація тогочасного гасла «свій до свого по своє» є актуальною і сьогодні, – наголосив мер. Він переконаний: гармонійний розвиток сучасного міста можливий лише за умови одночасного розвитку духовно-культурної, соціальної та економічної складової життя його мешканців. Тому головна місія центру, зі слів Сергія Кошарука, – «забезпечувати духовно-культурні потреби ковельчан, бути своєрідним центром комунікацій для людей, заціплених у власному внутрішньому рості».
 
На думку міського голови,  Ковельський культурно-просвітницький центр є унікальним експериментом з активізації мистецько-інтелектуального життя малих і середніх міст України, одне з яких – Ковель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus