USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З Волинською облспоживспілкою розірвали договір оренди «Варшавки»

30 Травня 2018 16:37
З Волинською обласною спілкою споживчих товариств розірвали договір оренди земельної ділянки для обслуговування ринку «Завокзальний» на вулиці Карпенка-Карого, 1, оскільки керівництво облспоживспілки порушувало умови договору оренди землі, а також здійснило чимало інших порушень.

Про це йшлося 30 травня під час засідання 42 сесії міської ради.

Як ідеться в пояснювальній записці до проекту рішення, на засіданні тимчасової контрольної комісії з питань діяльності ринків встановлено факти порушення як депутатами Луцької міської ради попереднього скликання при прийнятті рішення «Про продовження договору оренди земельної ділянки на новий термін Волинській обласній спілці споживчих товариств для обслуговування ринку «Завокзальний» на вул. Карпенка-Карого, 1 та укладення додаткової угоди до договору оренди землі», так і керівництвом Волинської обласної спілки споживчих товариств умов договору оренди землі, наданої на умовах оренди для обслуговування ринку «Завокзальний» на вул. К.Карого, 1 у м. Луцьку.

Також було виявлено цілу низку інших порушень, в тому числі ігнорування рішень Луцької міської ради, невиконання взятих на себе зобов’язань тощо.

Відтак, міська рада вирішила припинити договір оренди землі від 20.02.2009р., укладений з Волинською обласною спілкою споживчих товариств, шляхом його розірвання в односторонньому порядку, тож земельну ділянку, площею 33785 кв. м. нададуть в оренду КП «Луцькі ринки».

Зокрема, відповідно до пояснювальної записки, розірвання договору дозволить додатково отримати кошти в розмірі понад 16 млн грн, які можуть бути використані на потреби міста, забезпечить контроль за раціональним використанням даної земельної ділянки та надходження коштів в міський бюджет в повному обсязі, а також дозволить суб’єктам господарювання вести вільну господарську діяльність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
де Показати IP 30 Травня 2018 17:11
бабка ійовенка..де гвалт про спасітєля-кормітєля..?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus