USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Два питання щодо торгових точок у Луцьку виконком зняв з розгляду

4 Вересня 2019 09:27
Питання щодо режиму роботи одного з торгових павільйонів та розміщення ще однієї торгової точки спрямували на доопрацювання.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 4 вересня.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай запропонувала зняти на доопрацювання питання про режим роботи торгового павільйону «Бруклін». Підприємець Андрій Дирко звертався щодо встановлення цілодобового режиму роботи торгового павільйону «Бруклін» на зупинці громадського транспорту на проспекті Президента Грушевського, 1а, на термін до 01.01.2020 року. Посадовець пояснила, що питання вирішили зняти, тому що йдеться про зовнішній вигляд об’єкта.

Окрім того, начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз попросив зняти на доопрацювання питання щодо погодження розміщення торговельного павільйону на вулиці Кравчука, 5 підприємцю Ігорю Третевичу. Він пояснив, що потрібно попрацювати над зовнішнім виглядом торговельного павільйону.

Нагадаємо, у Луцьку планують привести до ладу усі магазини, що розташовані на зупинках громадського транспорту. Так, повідомляли, що у Луцьку є 72 таких магазини, 90% яких перебувають у жахливому естетичному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 4 Вересня 2019 09:45
Жахливий естетичний стан-найкраща візитівка міста,а ще навколо Старого базару!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus