USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку магазини на зупинках перевірятимуть на відповідність концепції міста

22 Грудня 2021 11:11
У Луцьку перевірятимуть, чи дотримались власники магазинів на зупинках зобов’язань із модернізації приміщень у відповідності до міської концепції.

Про це під час засідання чергової сесії Луцької міської ради 22 грудня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Міський очільник звернувся до директора департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Веніаміна Туза із проханням підготувати до січневої сесії аналітику, щоб зрозуміти, із якими підприємцями, що мають магазини на зупинках продовжувати договір оренди, а з якими – ні.

Читати ще: «Естетичні» прикраси міста. У Луцьку зупинки приведуть в належний вигляд

«Незабаром мине рік, як ми дотримуємся правил реконструкції зупинок у відповідності до концепції міста. Підготуйте на січневу сесію аналітику для того, щоб ми зрозуміли, з якими власниками магазинів на зупинках, що підписували гарантійний лист, продовжувати договір оренди на рік, а з якими – ні. Ми перевіримо, чи виконали підприємці зобов’язання, які взяли на себе, щоб зрозуміти, як далі рухатися в плані модернізації міських зупинок», – наголосив мер міста.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що зупинки з торговими павільйонами в обласному центрі Волині планують привести до порядку.

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучани Показати IP 22 Грудня 2021 11:43
Ото то то виверт -_конценція міста ! Відповідає та шпаківня чи не відповідає тій концепції, але якщо вони стоять на газопроводі високого тиску, як на пр. Волі, якщо не дотримані протипожежні розриви до споруд, як на Соборності біля "Егоїста", якщо розміщені у трикутниках видимості, як на Дубнівській, якщо у всіх них загрузка - вигрузка товару здійсюється із пішохідного тротуару або із заїзного карману для громадського транспорту, якщо той нужник на фундаментах із ненормативними розмірами, як біля міської лікарні, якщо вони взагалі знаходяться в аварійному стані і кожної миті загрожуть від пориву вітру впасти людям на голову, якщо за кожним кіоском ковбасюка стоїть депутат - то про шо ви говорите ? На зупинках громадського транспорту відповідно до нормативних вимог можуть бути тільки автомати для продажі проїздних квитків, але не пиво-ковбаси-сігарєти і фторе ! Просто сотрясаніє воздуха і черговий розвод на бабкі ! Наведіть в європейському місті порядок за аналогом європейських міст ! А виборці па виборах дадуть оцінку !
Анонім Показати IP 22 Грудня 2021 12:00
сарай на Богдана Хмельницького за "Зосею" вкладається в концепцію міста? Чи судді, митники, прокурори, чиновники - завжди в концепції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus