USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Двері луцьких офісів відкриються для неповносправних?

23 Вересня 2008 18:45
Перший заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська під час наради комісії з виконання програми «Доступність інвалідів до інфраструктури» запропонувала, щоб при відкритті певного соціального об’єкту оформляли ще довідку про його доступність для інвалідів, – повідомляє 23 вересня репортер «Волинських Новин».
 
Цю довідку видаватимуть члени комісії з виконання згаданої програми після обстеження об’єктів та наявних у них пандусів. Останні, наголосили присутні на нараді, дуже часто роблять не з того матеріалу та під неправильним кутом. Окрім того, пандуси не завжди мають необхідні перила.
 
Згідно з пропозицією пані Соколовської, під «візування» комісією з виконання програми «Доступність інвалідів до інфраструктури» підпадуть не всі об’єкти, бо для деяких із них немає доцільності це робити. Причиною «звільнення» від довідки є ситуація, коли під офіси переобладнають невеличке приміщення на першому поверсі.
За законом, добудова не може перевищувати площу двох квадратних метрів, тому в такому випадку важко говорити про наявність пандусів. «За таких умов важко навіть сходи облаштувати, не те що пандуси», – пояснила Лариса Соколовська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus