USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дві третини українців незадоволені веденням справ у державі

23 Липня 2013 12:35
69% українців вважають, що справи в Україні йдуть у неправильному напрямку, при цьому лише 16% – у правильному. Ще 16% не змогли визначитися.

Про це «Волинським новинам» повідомили в соціологічній групі «Рейтинг». Дослідження громадської думки відбувалося серед громадян усіх областей України, зокрема Волинської.

Більшість опитаних вважають, що найважливішими проблемами для України є безробіття (53%), корупція у державних органах (51%) та низький рівень виробництва (45%). Крім того, респонденти відзначили контроль за ростом цін (26%), соціальний захист бідних (25%), некомпетентність уряду (22%), політичну нестабільність (21%) та злочинність (15%).

Порівняно з вереснем минулого року, найбільш відчутно збільшилась кількість опитаних, які серед основних проблем країни виділили корупцію в державних органах (з 37 до 51%), низький рівень виробництва (з 40 до 45%), некомпетентність уряду (з 13 до 22%) та політичну нестабільність (з 16 до 21%).

Серед проблем, які турбують громадян особисто, опитані відзначили контроль за цінами (54%), безробіття (50%) та соціальний захист бідних (37%).

Також особисто громадян турбують корупція у державних органах (27%), низький рівень виробництва (22%), затримки з виплатою зарплат чи пенсій (21%).

Значно менше сьогодні громадян турбують злочинність (12%), некомпетентність уряду (12%), нестача або ймовірність відключення газу, електроенергії, води (10%), падіння курсу гривні (9%), політична нестабільність (9%), питання права власності на землю (7%).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
так Показати IP 23 Липня 2013 12:43
Пакркщення буде папіздже!
Софіївська Борщагівка Показати IP 23 Липня 2013 13:30
Влада Партії Регіонів сама порушує Конституцію України, Закони України, Кодекси України по всій Україні. Найяктивніше там де будівельна мафія яку очолює син чника, веде будівництво нового житла біля великих міст. А саме біля києве є село Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області, то в будівельній мафії задіяні всі органи влади - Софіївсько-Борщагівська сільська рада сьомого скликання Кудрик Олесь Тимофійович, Києво-Святошинська прокуратура Федоренко Василь Васильович (його син Федоренко Сергій Васильович є офіційним представником забудовника Мартинова), Києво-Святошинська РУ ГУ МВС України в Київській області Краснояров Федір Федорович, Києво-Святошинська районна адміністрація, Київська обласна державна адміністрація Присяжнюк Анатолій Йосипович. Всі вони "не бачать" складу злочину в тому що забудовник Мартинов порушує технічні умови будівництва та дозвіл, брав на будівництво третього класу (пятиповерхівки) а будує пятий клас (більше десяти поверхів). Крім цього вже цілий рік після проведення позачергових виборів працює нелегітимна Софіївсько-Борщагівкська сільська рада сьомого скликання порушує ст.ст. 19, 141 Конституції України, Закон України "Про порядок обчислення скликань місцевих рад" Рішення Конституційного суду і все їм сходить з рук по причині махінації з землею та будівництво багатоповерхового житла Мартиновим, Журбою, Скуратівським
))) Показати IP 23 Липня 2013 13:39
2/3??? маловато будет. недосчитали.
Амєлія Показати IP 23 Липня 2013 16:16
16%- це мабуть ,які стали жити краще ,представники "многовекторноі" політики іще 16%-це ті.які іх підтримують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus