USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Двом екс-високопосадовцям Міндоходів вдалося втекти, - Луценко

24 Травня 2017 13:24
Екс-високопосадовці Міністерства зборів і доходів в двох областях були попереджені про сьогоднішні обшуки і змогли втекти.

Про це Генпрокурор Юрій Луценко сказав під час звіту у Верховній Раді, повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні в Україні відбувається фінальна операція в рамках другої справи Клименка, яка стосується «податкових майданчиків». Як ви, напевно, вже знаєте, сьогодні було проведено зранку близько 500 обшуків, затримано і доправлено в ГПУ 22 колишні керівники податкової системи, які завдали значних збитків держбюджету. На жаль, декілька керівників - членів організованого злочинного угруповання, що розкрадало бюджет через так звані податкові майданчики, були попереджені в двох областях і втекли», - сказав Луценко.

Він додав, що для зазначених екс-податківців найоптимальніше - здатися слідству «Прикордонники чекають, але найкраще - здатися слідству, це зменшить відповідальність перед судом», - зауважив генпрокурор.

Нагадаємо, сьогодні правоохоронці затримали 23 екс-високопосадовців Міндоходів під час 450 одночасних обшуків у 15 областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лалалалала Показати IP 24 Травня 2017 14:09
В мацкве єтим двоим уже места организовали, в "теневом кабмине" кравасиси, - ну что цырк большой, всем места найдутся.
Податківець Показати IP 24 Травня 2017 19:33
Чому в списках затриманих корупціонерів немає злодія ГРИНЮКА Миколи?
Анонім Показати IP 25 Травня 2017 08:44
шкоду, завдану державі корупціонерами, стягнути з посадових осіб правоохоронних органів , які не виконують своїх обовязків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus