USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У 15 областях затримали 23 екс-високопосадовців Міндоходів

24 Травня 2017 12:00
Правоохоронці затримали 23 екс-високопосадовців Міндоходів під час 450 одночасних обшуків у 15 областях.

Затриманих будуть доставляти літаками до Києва.

Про це на брифінгу в середу повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передає УНН.

"На даний момент більше 1700 співробітників Нацполіції і близько 500 військових прокурорів проводять 454 обшуки на території 15 областей держави. Відбувається одномоментне затримання ряду людей, які зараз у зв'язку з необхідністю їх доставки в суд для обрання запобіжного заходу будуть доставляти авіатранспортом прямо сюди для вручення підозри тут і відправки їх до Печерського райсуду для розгляду по суті наших клопотань про обрання запобіжного заходу – арешту", – сказав прокурор.

Йдеться про кримінальне провадження, в рамках якого екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко був притягнений до відповідальності за три мільярди незаконного відшкодованого ПДВ, додав він.

"А зараз відбувається операція відносно перших керівників та їх заступників – 15 обласних управлінь Міністерства доходів і зборів на той момент, Державних податкових адміністрацій, які мали пряму причетність до організації та функціонування так званих податкових майданчиків, тобто транзитерів, внаслідок роботи яких держава недоотримала, а злочинна організація Януковича та Клименка, та всіх тих, хто досі перебував в Україні, змогла збагатитися коштами платників податків на доведену на сьогодні суму у розмірі 97 млрд грн", - сказав Матіос.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 24 Травня 2017 12:09
Ну-ну. Волинська обласна прокуратура вже оголошувала підозру про корупцію (конфлікт інтересів) міському голові Нововолинська В.Сапожнікову. Навіть про передачу до суду матеріалів справи. Де відбудеться суд? Коли? Чи вже відкупився?
Міндоходи Показати IP 24 Травня 2017 12:54
Це не компетенція військової прокуратури.Військова прокуратура це аватари ,лижніки,дідовщина і т.д.
Активіст до Міндоходи Показати IP 24 Травня 2017 13:51
На аватарах нічого, крім головного болю не заробиш. А тут таке поле і роботи непочатий край.
Волинянин Показати IP 24 Травня 2017 18:20
Чому керівник податкової часів Клименка - Гринюк Микола ще їздить на своєму дорогущому мерседесі за 150 тис євро і ще на свободі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus