USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директор дитбудинку в Луцьку захворів на COVID-19

26 Червня 2020 12:44
Директор Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини Володимир Алейніков захворів на коронавірус. 9 колег, які з ним контактували перевірять на коронавірус, розповіла Суспільному заступниця директора дитбудинку Тетяна Виговська.

Зі слів заступниці директора закладу, дітей на коронавірус не потрібно перевіряти, бо керівник закладу з ними не контактував. «Він не займається, як головний лікар, ні веденням дітей, ні лікуванням. Ми за цим дуже серйозно спостерігаємо. В нас дуже жорсткі регуляції», – каже Тетяна Виговська.

У закладі розповідають: нині директор перебуває в інфекційному госпіталі обласної лікарні в селі Тарасове. Захворів майже два тижні тому. З ознаками респіраторного захворювання тиждень лікувався вдома. 19-го червня його госпіталізували.

Згідно рекомендацій МОЗ, дев’ятьом працівникам дитячого будинку, яких визначили як контактних осіб, проведуть ІФА-тестування. В основному це працівники адміністрації.

Нині в обласній інфекційній лікарні перебуває один із вихованців установи. Зі слів заступниці директора дитбудинку, це дитина до року, у неї нема діагнозу COVID-19.

У дитбудинку кажуть: в умовах карантину в закладі відстрочили усиновлення і відвідування. Для працівників діє масковий режим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Мда.... Показати IP 26 Червня 2020 13:01
«Керівник закладу не контактував з дітьми......» З однієї сторони це добре, щоб не заразити діток, а з іншої , що то за керівник такий? Він має знати кожну дитину, має спілкуватись з кожним із них як батько!
Пздааа Показати IP 26 Червня 2020 13:44
Карантин!!! Зрозумів?
Тоня до Пздааа Показати IP 26 Червня 2020 14:01
Карантин? Та ти що!!!!! Правда? Можна подумати , що один керівник закладу- відвідував магазини, ринки ітд., тому і не ходив дітей , а всі інші працівники закладу ( які кожен день контактують з дітьми) нікуди не ходять!
ПРЕСА Показати IP 26 Червня 2020 15:25
Якщо Алейніков не контактував з дітьми, то він обовязково контактував по роду своєї посади з працівниками дитбудинку, які, в свою чергу, контактували з дітьми. Тобто, виходячи з того, як прокоментувала ситуацію Виговська, їй необхідно терміново звернутись до кваліфікованого психіатра. А Володимиру бажаю якнайшвидшого одужання.
12-34 Показати IP 27 Червня 2020 10:10
Ви би краще поїхали запитали в Алейнікова хоч раз в рік що треба, чим допомогти, диванний батальон!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus