USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директор КП підробляв документи щодо нерухомості: бюджет Луцька не отримав понад 280 тис.

6 Квітня 2020 16:26
На Волині повідомили про підозру директору комунального підприємства, через незаконні дії якого в бюджет не надійшло понад 280 тис. грн.

Як інформує пресслужба прокуратури Волині, директору комунального підприємства повідомлено про підозру у використанні завідомо підробленого документа та зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

У березні 2019 року посадовець уклав із суб’єктами господарювання договір про надання послуг у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно і, допомагаючи їм уникнути витрат на пайову участь у розвитку інфраструктури міста Луцька, надав своїм підлеглим державним реєстраторам підроблені документи, на підставі яких вони внесли до державних реєстрів зміни щодо цільового призначення двох об’єктів нерухомості.

У серпні 2019 року, аби приховати свої злочинні дії, керівник підприємства у той же спосіб ще раз вносив зміни до реєстрів, використовуючи цього разу уже інші, але так само підроблені офіційні документи.

Через такі дії посадовця бюджет Луцької міської ради недоодержав 284 тис. грн коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста.

Нині директору комунального підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 358 , ч.2 ст. 364 КК України.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus