USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Директор луцького ЖКП пропонує підвищити тарифи за комунпослуги на 40%. Мер Луцька шукатиме «неуязвимий» вихід

3 Вересня 2009 12:13
Протягом останніх трьох років діючі тарифи на надання житлово-комунальних послуг є економічно необґрунтованими, – стверджує директор ЖКП №7 Микола Гарбарчук. Він просить їх підвищити. Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, – інформує 3 вересня репортер «Волинських Новин».«Промідлєніє смерті подобне, кожен втрачений день з тарифами все далі заганяє підприємство у боргову яму…На сьогоднішній день без поступлення якихось додаткових коштів, підприємства нічого не можуть зробити, окрім скорочення персоналу, чи переводу людей на 4-годинний робочий день», – висловився пан Гарбарчук. Директор ЖКП розповів, що опісля об’єднання жеків №6 і №7, відбулося зменшення кількості працівників. За його словами, робочих наразі не вистачає. «Слюсарів, сантехніків працює 21 людина, а потреба є у 33», – сказав для прикладу він. За пропозицією Миколи Гарбарчука, аби потім не мати проблем, зокрема й з виплатами зарплат, тарифи мають підвищити на 40%. «Ви маєте швиденько провести громадські слухання у кожному із будинків. В іншому випадку будь-які кроки із підвищення тарифів будуть заблоковані і тоді буде катастрофа», – порадив пану Гарбарчуку Луцький міський голова Богдан Шиба. За словами мера, «треба знайти юридично і політично неуязвимий вихід». «Всі керівники підприємств цю тему мають пропрацювати, щоб я до завтрашнього дня міг прийняти рішення», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 3 Вересня 2009 12:44
Для початку М. Гарбарчук підготуйте звіт про пророблену роботу по кожному із будинків за рік, а потім "швиденько" проводьте громадські слухання - мешканці будинків не зобов"язані вам платити зарплати за гарні очі.
Анонім Показати IP 3 Вересня 2009 14:59
Редакторам: та пишіть же грамотно!!! Ну, не бажають наші керівники вчити мову, роблять помилки, так ви ж - журналісти, ФІЛОЛОГИ!!!! Змилуйтеся над читачами!
пшоно Показати IP 3 Вересня 2009 15:30
Думаю, для цього журналіст подав слово у лапках. Щоб передати атмосферу. Я "за", щоб журналісти писати те, як говоряти чиновники. Це, можливо, примусить їх задуматися і вибирати слова... Завжди легше комусь говорити, як що треба робити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus