USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Директор спецкомбінату каже, що «непопулярними методами» зробить цяцю із «прохідного двору»

1 Червня 2009 19:45
Причина конфлікту на комунальному підприємстві «Луцький спеціалізований комбінат побутового обслуговування» нібито полягає у небажанні працівників позбутися «лівого» підробітку, – вважає директор підприємства Олександр Вікторов. Про це він розповів у коментарі «Волинським Новинам».
 
Нагадаємо, що працівники Луцького спецкомбінату під час зборів висловили недовіру керівнику цього комунального підприємства Олександру Вікторову. Працівники розповіли: щойно новий директор прийшов на роботу, то почав звинувачувати працівників у «лівому підробітку». «Нове керівництво шукає в кожному злодія, і це продовжує розпалюватися», – додала одна працівниця Луцького спецкомбінату.

 
На думку ж пана Вікторова, на цьому комунальному підприємстві роками нібито розбазарювали не тільки майно, а й готову продукцію, невідомо як списували пальне, продукція часто не оформлялась через склад, а системи контролю за ввезенням та вивезенням товарів узагалі не існувало, в результаті чого з підприємства фактично зробили «прохідний двір».
 
«Для того, щоб законсервувати будь-які зміни, які вдарили по кишенях окремих нечесних на руку працівників спецкомбінату, власне й були інспіровані збори, на яких їх ініціатори запланували висловити мені недовіру», – вважає нинішній шеф «похоронки».
 
Пан Вікторов розповів, що перевірка КРУ за минулі два роки зафіксувала «повний безлад у веденні бухгалтерії підприємства. До слова, попередній бухгалтер буквально за декілька тижнів до перевірки КРУ встигла звільнитися з роботи».
 
Крім того, стверджує Олександр Вікторов, на підприємстві нібито не велась претензійно-позовна робота, безпідставно та безоплатно, без укладення належних договорів, здавалося в оренду обладнання, комунальні послуги, послуги з організації поминальних обідів, організація похоронних обрядів священиками тощо надавалися без належних договорів та оплати за них. Перелік таких «лівих традицій», – каже нинішній директор спецкомбінату, можна продовжувати.
 
«Зараз бухгалтерський облік на підприємстві повністю автоматизований, наводиться порядок зі складським обліком, на автотранспорті встановлені спідометри… Словом, поступово на спецкомбінаті наводиться порядок, і він тут буде наведений, навіть якщо для цього доведеться приймати непопулярні рішення», – тішиться Олександр Вікторов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
SL Показати IP 1 Червня 2009 21:03
Ще один чесний з когорти "Шиба і Ко"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus