USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Директора Цуманської пущі хочуть звільнити

4 Квітня 2018 15:48
Доцільність перебування на посаді директора Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» Ігоря Квача має розглянути міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак, якому відповідне звернення направлять депутати Волинської обласної ради.

Про це йшлося під час засідання 19-ї сесії Волинської обласної ради 4 квітня.

Як зазначено в тексті, із 2015 року, відколи було створено адміністрацію парку та призначено директором Ігоря Квача, досі не розроблено проект землеустрою щодо організації та встановлення меж пущі, а також не налагоджено відповідної охорони парку.

«Резонансним випадком порушення норм законодавства стала історія із загибеллю самця зубра», – наголосили у зверненні.

Так, після повідомлення про загибель зубра працівники управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА разом із представниками Держпродспоживслужби, ДП «Мисливське господарство «Звірівське», ТзОВ «Майдан «Мисливський» оглянули загиблу тварину та залишили місце для складання акту та прийняття подальшого рішення.

У цей час, виконуючи розпорядження директора, працівник пущі відрубав голову загиблому зубру.

Такі дії Ігоря Квача, як переконують депутати, порушують вимоги чинного законодавства.

«Зважаючи на грубе порушення вимог чинного природоохоронного законодавства України, просимо невідкладно розглянути питання щодо доцільності перебування на посаді директора Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» Ігоря Квача», – резюмовано в зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus