USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Директорці «Проліску» не продовжили контракт

26 Вересня 2018 12:28
Валентині Касарді не продовжили контракт на посаду директорки комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок».

Про це йшлося 26 вересня під час сесії Волинської обласної ради.

Так, на розгляд сесії було винесено проект рішення про призначення Валентини Касарди на посаду директорки санаторію, однак депутати не підтримали його, у зв’язку з чим невдовзі буде оголошено конкурс на заміщення посади.

Депутат Сергій Слабенко попросив надати можливість виступити представникам колективу санаторію. Людмила Кирда, своєю чергою, зазначила, що депутати завжди підтримували людей, які приходили до зали засідань. Вона акцентувала, що потрібно вислухати колектив і дати йому належно працювати.

«Це власність нашої волинської громади», – наголосила Людмила Кирда.

«Я підтримував Валентину Касарду. Санаторій у прекрасному стані. Не розумію, правда, чому комісія облради вже рік не може отримати документи для фінансової перевірки санаторію. Чому мусить створювати спеціальну комісію для цієї перевірки? Чому не можна надати документи для ознайомлення так, як роблять це всі інші комунальні підприємства? Значить, є що приховувати», – зазначив голова облради Ігор Палиця.
Він акцентував, що у випадку не продовження контракту Валентині Касарді буде обрано виконувача обов’язків керівника.

«Ніхто не збирається продавати санаторій чи розганяти колектив. Стабільність передусім залежить від колективу», – підкреслив Ігор Палиця та додав, що здравниця не припинить працювати через ймовірну зміну керівника.

Сільський голова села Грем’яче Наталія Мельник пригадала, що більше 13 років працювала в санаторії.

«Валентина Іванівна показала себе як мудрий керівник», – зазначила Наталія Мельник.
Валентина Касарда зауважила, що їй незрозуміла позиція голови облради. «Санаторій чудово розвивається і зараз перебуває у прекрасному стані. Чим вам Касарда не вгодила?» – запитала керівниця санаторію.
Ігор Палиця зі свого боку закликав не перекручувати його слова й акцентував, що не дозволить ніколи продати будь-який санаторій області. Та порекомендував Валентині Касарді підібрати молодого менеджера для подальшого управління санаторієм.

Нагадаємо, директорка санаторію організувала приватний бізнес на комунальному майні. Зокрема, було зафіксовано, що на території здравниці здаються 13 дерев’яних котеджів, кошти за які не обліковуються. Окрім того, раніше було виявлено неодноразові факти продажу алкоголю без акцизних марок у межах санаторію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus