USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Директору терцентру підготували «директорську свиню». ФОТО

17 Жовтня 2013 12:45
У рамках заходів, приурочених до Дня соціального працівника, 14 жовтня у Територіальному центрі соціального обслуговування надання (соціальних послуг) Ківерцівського району відбувся кулінарний конкурс: «Добра господиня - щастя берегиня».

Напевно, організатори недаремно вибрали святковий день Пречистої. Адже це свято також і родинне – бо пов’язане з родинними і сімейними цінностями і традиціями, шанобливим ставленням до ідеалів жіночності та материнства. У терцентрі у більшості працюють жінки і дівчата, - інформує Ківерцівський портал.

Кожне відділення підготувало не тільки вишукані страви, але й творчо підійшло до презентації смаколиків. Професійному жюрі у складі Світлани Мишковець, директора Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації, Галини Микитюк, очільника обласної профільної профспілкової організації, Андрія Киричука, заступника голови районної ради, Миколи Вашкевича, першого заступника голови районної державної адміністрації та Валентини Розум, начальника управління соціального захисту - довелося нелегко. Холодні закуски, торти (солодощі), короваї (випічка) вражали і на вигляд, і на смак. Директору Територіального центру Миколі Корінчуку підготували «директорську свиню».

Ведучий святкового дійства Віктор Пахолюк ( відомий хорлупівський Приймак і гуморист) дотепним словом, жартом додавав стравам «перчинки». Пісенні, віршовані інсценівки продемонстрували таланти усіх учасників конкурсу.

Згідно з підсумками кулінарної боротьби перемога і I місце - у відділу соціальної допомоги, II - у стаціонарного відділення постійного проживання села Тростянець, третіми стали працівники відділу соціальної адаптації. Призери отримали грошові винагороди, а учасники - гастрономічне задоволення.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народний Контроль Показати IP 18 Жовтня 2013 09:55
ВН пропагує пияцтово в робочий час. 14 жовтня був понеділок, робочий день. Ганьба пиякам з терцентру та ВН, які їх рекламують. Тіпа, так би мало бути. А тому, хто видаляє правдиві коментарі, щоб рученятка пообсихали)))
народ Показати IP 18 Жовтня 2013 10:14
Можна пиячити вробочий час, якщо держава за це платить зарплату. Можна і не тільки на другий день по святі, можна і тижнями. А ВН буде нахвалювати дармоїдів-пияків та розміщувати фото з напоями в пляшках по 1,75л (те, що принесли))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus