USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Дитяча Євангелія об’єднала всі православні конфесії в Україні

6 Жовтня 2009 08:49
Зміст книги благословили ієрархи греко-католицької, автокефальної та православної церков київського та московського патріархату. Про це 6 жовтня інформують «Волинські Новини».
В Україні надрукована дитяча Євангелія, ілюстрована художниками видавництва «Абаба-гала-мага».
Ще до того, як книга вийшла друком, автори – письменник Іван Малкович та художник Кость Лавро створили диво: за одним столом зібрали представників всіх православних конфесій. Таким чином зміст книги благословили ієрархи греко-католицької, автокефальної та православної церков київського та московського патріархату.
Діти можуть читати вчення Ісуса Христа без поділу на конфесії. А це, вважають видавці, вагомий крок для створення єдиної помісної церкви в Україні, – пише ТСН.
На предметному і глибинному діалозі дитина вчиться розмовляти з батьком і матір`ю. І колись вона звернеться до Бога, скаже: «Отче наш», – вважає єпископ УГКЦ Йосиф Мілян.
Зазвичай герої книг живуть лише в нашій уяві. А Христос, про якого розповідається в цій книзі, – він справді живий. Дуже важливо, що ця книга завершується словами: «я з вами по всі дні до кінця віку», підтверджує єпископ УПЦ КП Євстратій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus