USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дитячо-юнацька конференція зібрала православних волинян у Луцьку. ФОТО

24 Липня 2009 13:48

У Волинській єпархії з благословіння керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта для учнів недільних шкіл єпархії розпочалася восьма дитячо-юнацька конференція «Православ’я та молодь Волині». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ, у вівторок, 23 липня, з дітками зустрівся митрополит Ніфонт. Владика розповів дітям про історичний шлях Православ’я на Волині, про сучасне релігійне життя у Луцьку і Волинській єпархії. Митрополит розповів про участь молоді в життя Церкви. Також Його Високопреосвященство відповів на численні запитання, які переважно стосувалися вибору священицького і монашеського життєвого шляху, монастирського побуту і уставу.

Владика, відповідаючи на поставлені запитання, зацікавив дітвору цікавими і життєвими історіями з життя відомих пастирів Православної Церкви, розповів про радість і труднощі, з якими стикаються ті, хто обрав нелегкий шлях духовного життя. На закінчення зустрічі митрополит подарував дітям іконки та церковні календарі.
Довідково:
Програму табору розробив викладач ВДС та недільної школи на чолі з ієродияконом Ніфонтом (Омельчуком) за допомогою провідних педагогів Луцька.

Участь у конференції беруть учні недільних шкіл різних благочинь, які висловили бажання, без обмеження віку і кількості учасників. Програма конференції побудована таким чином, щоб відпочиваючи та беручи участь у конкурсах і вікторинах, діти отримали також корисну інформацію зі Священного Писання Старого і Нового Завітів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus