USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Дитина, яку п'яна мати забула на зупинці, від голоду їла траву. ВІДЕО

21 Жовтня 2010 12:19
Жінка з Горохівського району, яка забула свою трирічну доньку на зупинці громадського транспорту, зараз не знає, як вимолити у дівчинки пробачення.
У хатині, що в селі Ярівка, Віка, її менша сестричка, мама, тато та бабуся мешкають відносно безбідно. Мають господарство, одержують пенсії, допомогу на дітей. Усьому шкодить пиятика, повідомляє «НТН».
«Часто буває так, що вони обоє випивають. І кажу, і говорю – не слухають, – розповідає мешканка Ярівки Людмила Пода. – А він не може пити, а як вип'є, то агресивний робиться. Все б'є, ламає вдома».
У той день Ганна (так звати матір, - «ВН») разом зі старшою донькою пішла до райцентру по памперси. Дорогою зустріла давню приятельку, з якою зайшла до бару, де просиділи до обіду.
«Ми взяли пляшку, півлітрову, звичайно, – каже Ганна. – Щось собі закусити. Подруга поїхала в свою сторону, на Луцьк, а я трохи прилягла. Потім встала, поїхала додому, а за дитину забулася».
На зупинці дівчинка пробула три години. Маля так зголодніло, що почало їсти траву. Після такої «трапези» їй тричі ставало зле, і від болю у шлунку навіть судомило.
Долею малолітньої знайди зацікавилася продавчиня магазину, що саме прямувала до місця роботи. Побачивши дитя у сльозах, негайно подзвонила до районної міліції.
«Дитина отримала великий стрес, – каже керівник сектору Горохівського райвідділу міліції Наталія Пельчар. – На працівників міліції говорила «мама» і «тато». Вона не могла сказати своє прізвище, але казала, що звати Віка. Мати повністю безвідповідальна особа. І її притягнули до адмінвідповідальності за статтею 184 – неналежне виконання батьківських обов'язків».
Тепер Ганна обіцяє, що не буде вживати алкоголю. Хоч міліція в ці обіцянки не надто вірить. Правоохоронці кажуть: молодиця навіть не замислюється над тим, що залишила малу фактично на проїжджій частині. І це – диво, що дитина не потрапило під колеса автівок.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ДОПИСУВАЧ Показати IP 21 Жовтня 2010 13:21
Така мама як пила так і питиме далі. Думаю ніхто їй не вірить. Доречі для наших журналістів хочу повідомити що такі горе матусі через раз і в Луцьку є. Окрім того вони пяні приходять малят забирати з садочка абож в ранці ще пяні приводять малят то ше і ВИХОВАТЕЛІ ВІДАЮТЬ ДИТИНУ ПЯНІЙ МАТЕРІ. А згідно закону че категорично заборонено. А завідуючі садків на це закривають очі і кажуть що це не їх діло і тимбільше не наше (батьків). Питання в тому чи не потрібно починаючи від сусідів, вихователів знайомих в це втручатися адже такі ГОРЕ батьки на пяну голову і вбити можуть дитину

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus