USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Києві серед ночі п’яна мати хотіла позбутися п’ятимісячного немовляти

22 Вересня 2023 16:52
Днями співробітники сектору протидії домашньому насильству Подільського управління поліції Києва отримали повідомлення про сімейну сварку в квартирі. Прибувши на виклик, охоронці порядку виявили біля будинку 31-річну киянку та її знайомого, які перебували в нетверезому стані на вулиці, а поряд із ними був дитячий візочок з немовлям.

Про це інформують у Нацполіції.

Жінка розповіла поліцейським, що завітала у гості до родичів та під час пиятики посварилася з ними, через що пішла на вулицю. Разом з тим, киянка повідомила, що не має бажання піклуватися про свого п’ятимісячного сина і хоче його лишити.

Хлопчик голосно плакав – попри холод на вулиці, він був у легкому одязі. Жінка також сказала, що востаннє годувала його ще в обід.
Оскільки життю та здоров’ю малечі загрожувала небезпека, правоохоронці забрали дитину від матері, заспокоїли та зігріли у службовій автівці. Окрім цього, поліцейські викликали на місце колег з ювенальної превенції та лікарів, які в подальшому відвезли хлопчика до медичного закладу.

Стосовно горе-матері інспектори склали матеріали за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення – за ч. 1 ст. 178 (Розпиття спиртних напоїв) та ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьківських обов’язків). Рішення про покарання ухвалюватиме суд, надалі з цією сім’єю працюватимуть соціальні служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Небайдужа Показати IP 22 Вересня 2023 21:47
Алкоголь багато біди робить в сім'ях.Шкода, коли страждають діти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus