USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Джуліан Томас та друзі» гратимуть для лучан

11 Жовтня 2008 09:00
У понеділок, 13 жовтня, в обласному центрі Волині відбудеться концерт британського джаз-колективу «Джуліан Томас та друзі» («Julian Tomas & Friends»).  Про це 11 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
За іповідомленням офіційного сайту Волинського національного університету імені Лесі Українки, 13 жовтня  о 17 годині відбудеться концерт британського джаз-колективу «Джуліан Томас та друзі». Місце проведення – ЦКІД ВНУ імені Лесі Українки, що по вулиці Винниченка, 30.
Опісля концерту буде проведена прес-конференція гурту.
Довідково:
Гурт «Джуліан Томас та друзі» утворився 8 років тому. У його складі наразі британський блюзовий співак, автор музики та текстів Джуліан Томас, досвідчені джазмени: контрабасист Стів Наттер (Steve Nutter) та клавішника Глен Х’юз (Glenn Hughes). У 2006-му до них приєднався  українськиий джазовиий трубач Олег Баковськиий.
Тур «Julian Tomas & Friends» присвячений багаторічній роботі англійських музикантів та українського трубача Олега Баковського, результатом якої є випуск спільного диску.
Англійсько-український альбом під назвою «Здіймаючи хвилі» («Making Waves») побачив світ у вересні 2008-го. Диск складається з 13 пісень: «Холодно», «Здіймаючи хвилі», «Втрачений», «Безсмертя», «Назавжди в твоїх руках», «Самогубство», «Вулиця щастя», «Міліонер, який бреше», «Тінь твоєї душі», «Лише хочу побачити, як ти плачеш», «Досягти до місяця», «Чи це найкраще, що можемо зробити?».
Автором слів та музики є вокаліст колективу – Джуліан Томас. Родзинкою альбому є пісня під назвою «Україна». Вона написана невипадково. У ній Джуліан Томас ділиться своїми враженнями від України до того, які він побував тут, та після того, як кілька років виступав в Україні та спілкувався з людьми.
Концерти гурт планує провести у десяти містах України (із 10 жовтня по 14 листопада). У Луцьку він відбудеться 13 жовтня.
Офіційний сайт гурту – juliantomas.com.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2008 20:21
Гарний гурт, хороша музика, вражаючі слова...! Була на їхніх концертах. Треба і цей не пропустити :-) Всім раджу піти, гарно проведете час!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus