USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ефір Чемпіонату сала в Інтернеті закоштує 62 тисячі гривень

29 Вересня 2008 14:33
За словами директора луцької творчої фірми «Ідея» Віталія Іваницького, за прямий ефір ІІІ Чемпіонату любителів сала у всесвітній мережі Інтернет він уже проплатив 62 тисячі гривень. Про це організатор саломанського дійства розповів під час наради з керівниками переробних підприємств області щодо відзначення Дня працівників харчової промисловості, – повідомляє 29 вересня репортер «Волинських Новин».
Прямий ефір триватиме від початку дійства і до 19.00.  Для прикладу: 145 тисяч гривень коштує двогодинна трансляція футбольного матчу. За словами Віталія Іваницького, їм зробили певні знижки. Також очільник творчої фірми «Ідея» розповів, що, окрім ефіру в Неті, свято висвітлюватимуть журналісти зі 107 країн світу.
Довідково:
Під час фестивалю відбуватимуться виставці виробів із сала, науково-практична конференція, присвячена цьому питанню, презентація документального фільму про сало відомого кінорежисера Олеся Саніна, українські вечорниці, конкурс краси серед свиней «Чарівне рильце», конкурси на швидкість та кількість у поїданні сала, змагання саломанів-богатирів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 29 Вересня 2008 15:40
Самого важливого так і не сказали!!! Коли ж відбудеться те свято і на якому сайті його можна буде подивитись?
Анонім Показати IP 29 Вересня 2008 20:42
http://www.idea-festival.lutsk.ua/news.php

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus