USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-керівники «ПриватБанку» відкриють мобільний банк

26 Травня 2017 22:52
Колишні перший заступник голови правління Приватбанку Олег Гороховський, директор з інформаційних технологій Дмитро Дубілет і керівник бізнесу «Платежі і перекази» Михайло Рогальський анонсували запуск першого в Україні mobile-only банку.

Про це пише «Новое время».

«Ми оголошуємо, нарешті, про запуск картки та мобільного додатку, в які наша команда доклала весь свій досвід і всю свою душу! Запуск відбудеться восени, але попередню реєстрацію на відкриття картки ми відкриваємо вже сьогодні! Найсенсаційніше те, що це буде перший в Україні mobile-only банк. По-перше, у банку не буде відділень. По-друге, для його використання буде потрібен смартфон», - написав на своїй сторінці у Facebook Дмитро Дубілет.

Між тим, екс-заступник «ПриватБанку» Гороховський повідомив, що у програми вже є два банки-партнера: «Універсал Банк» і «Айбокс банк» (iBox). «У нас велике партнерство, яке передбачає ІТ, маркетинг, процесинг та операційну підтримку банку, який укладає з нами договір. Жодних відділень, черг, непривітних касирів і купи паперів», - написав він на своїй на своїй сторінці у Facebook.

Рогальський уточнив, що технічно компанія буде надавати банкам-партнерам все, починаючи від процесингу і закінчуючи мобільним додатком. Банку-партнеру потрібно тільки «зістикувати» це все зі своїм операційним днем. «В ідеальному світі будь-який банк міг би прийти до нас і почати випускати картки на нашій ІТ-платформі... Ми дійшли висновку, що нам в партнери потрібні такі банки, які до цього не займалися картковим бізнесом чи готові розлучитися з тим спадком, який у них є. Сьогодні з нами на борту вже два таких банку. З iBox нам вдалося домовитися раніше, тому з ним ми вже сьогодні починаємо попереднє замовлення», - повідомив Рогальський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus