USD 39.60 39.87
  • USD 39.60 39.87
  • EUR 39.60 39.87
  • PLN 9.70 9.88

Ексміністра Рудьковського випустили з-під варти

7 Липня 2021 16:51
Печерський районний суд Києва змінив запобіжний захід ексміністру транспорту і зв’язку Миколі Рудьковському, якого підозрюють у викраденні людини.

Про це повідомляє Українська правда, посилаючись на джерела в офісі генпрокурора і СБУ.

Печерський райсуд обрав йому нічний домашній арешт замість утримання під вартою. Змінити запобіжний захід просили адвокати підозрюваного, зазначили в ОГП.

В СБУ виданню підтвердили зміну запобіжного заходу Рудьковському. Рішення прийнято судом 5 липня. Термін дії нічного домашнього арешту – до 2 вересня 2021 року.

«Підозрюваному заборонено з 22:00 до 06:00 залишати місце свого проживання в Київській області за винятком надання останньому невідкладної медичної допомоги. Постанова Печерського районного суду може бути оскаржена і скасована, за скаргою прокурора Офісу генерального прокурора, адже це суд першої інстанції», – зазначили в прес-центрі СБУ.

Нагадаємо, екснардепу і колишньому міністру транспорту і зв’язку Миколі Рудьковському обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою у справі організації викрадення Олега Семінського, який раніше очолював компанію «нафтогазовидобування», а тепер нардепа «Слуги народу». 4 березня Рудьковському вручили підозру.

Раніше Московський міський суд в Росії засудив колишнього міністра транспорту і народного депутата України Миколу Рудьковського до двох років ув’язнення в колонії загального режиму за напад на посольство Росії в Києві в червні 2014 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus