USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Електронну базу усіх вивісок створять у Луцьку

20 Липня 2016 13:21
Виконком вирішив демонтувати низку рекламних вивісок у центрі міста. Після інвентаризації усіх засобів зовнішньої реклами створять електронну базу вивісок Луцька.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 липня.

Директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський повідомив, що триває кропітка робота з інвентаризації усіх вивісок у місті, перш за все, на вулиці Лесі Українки та по проспекту Волі. До вересня інвентаризацію завершать і створять цифрову базу даних з вивісками міста. Наразі виносять проекти рішень про демонтаж кронштейнів, а на наступне засідання виконкому підготують ще один великий пакет демонтажів засобів реклами на вулиці Лесі Українки. Вже функціонує веб-сайт, де можна побачити всі біл-борди та сіті-лайти міста з дозволами та з прив’язкою до GoogleMaps. Надалі на сайті планують розмістити інформацію про решту рекламних засобів.

Члени виконкому розглянули та підтримали низку проектів рішень щодо демонтажу засобів зовнішньої реклами, зокрема, на вулиці Лесі Українки, 26 (кронштейн розміром 0,4 на 0,6 метра, ПП «Спрайт»), Лесі Українки, 42 (кронштейн розміром 0,7 на 1 метр, ФОП Ігор Малютін), Лесі Українки, 61 (кронштейн розміром 1 на 1 метр, ТзОВ «Мед-Сервіс-Львів» ), Кривий Вал, 30а (зі слів Олександра Ковальського, майже 20 метрів незаконної реклами – рекламний щит та вісім банерів, наклеєних на вікнах, ТзОВ «Стиль «Д»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 20 Липня 2016 13:51
Вся база вивісок існує..., в блокнотах працівників архітектури з великим досвідом роботи! Розпочати треба з художника (Гл) та ландшафтного дизайнера (гмЛ.)
Ярослав Показати IP 20 Липня 2016 16:30
З'явиться чудова можливість у чиновників брати матеріальну допомогу щоб деякі вивіски таки залишились)
Льоня Показати IP 26 Вересня 2016 00:12
Шавки "Гламур" на Лесі Українки вас усіх переживе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus