USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку чотири вулиці очистять від «незаконної» реклами

7 Березня 2018 14:31
Виконком Луцької міської ради дав дозвіл на демонтаж зовнішньої реклами, яка розміщена з порушеннями. Власників зобов’язали навести лад впродовж 14 днів.

Йдеться про рекламу за адресами: проспект Соборності, 6, Відродження, 5, вулиця Липинського, 2Б, Винниченка, 16.

«Інспектори комунального підприємства «Луцькреклама» склали та вручили акти порушення розміщення зовнішньої реклами. Також надіслали й листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення реклами. Також до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області направили подання щодо порушення Закону України «Про рекламу» для накладання штрафних санкцій.

Усі вимоги щодо усунення даних порушень були проігноровані», - інформує Директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський.

Та додає, що на проспекті Соборності, 6 на фасаді будинку розміщено три рекламних щити розміром 2,5 м на 3 м та п’ять банерів на вікнах розміром 2 м на 2 м «Наш Край». Власником рекламних конструкцій є товариство з обмеженою відповідальністю «Арго-Р».

ЧИТАТИ ШЕ: КОНТРОЛЬНА ВАГА У «НАШОМУ КРАЇ» - РОЗКІШ ДЛЯ ПОКУПЦІВ? ВІДЕО

На вулиці Липинського, 2Б на фасаді будинку розміщено один банер розміром 2 м на 3 м, два рекламних щити розміром 3 м на 3,5 м і 2 м на 3 м із сюжетом «Наш Край». Власником цих рекламних конструкцій є приватне підприємство «Профіт Сторс».

Аналогічна ситуація із розміщенням рекламних конструкцій склалася на проспекті Відродження, 5, де на вікнах розміщено одинадцять банерів розміром метр на два із зображення продуктів. Власником вказаних рекламних конструкцій є фізична-особа підприємець Олександр Ольшевський.

На вулиці Винниченка, 16 на фасаді будинку розміщено рекламний щит розміром 1,1 м на 6 м. Власником вказаного рекламного засобу є «Ломбард» Заставно-кредитний дім».

Члени виконкому підтримали проект рішення про демонтаж цих рекламних конструкцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
?? Показати IP 7 Березня 2018 15:16
Яким чином і відколи реклама стала незаконною ?
Лучанин Показати IP 7 Березня 2018 19:53
Я не сприймаю рекламу - робота в Польщі, Чехії іт.д. Це - ЖАХ !!!!Ми Українці? Та так українці...То ж має бути якась цензура на зміст реклами, Будьмо хоч трішечки патріотами, тільки не кажіть, що в нас нема роботи або мало платять...це -брехня,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus