USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Електротермометрія» подаватиме тепло в гуртожиток на Шевченка

2 Листопада 2016 16:46
Затвердити скориговані тарифи на постачання теплової енергії просило у членів виконкому ПАТ «Електротермометрія», яке готове найближчим часом подавати тепло в будинок №88 на вулиці Шевченка.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 2 листопада.

Директор департаменту економічної політики Олександр Озінович повідомив, що проект рішення «Про встановлення скоригованого тарифу на теплову енергію, що реалізується ПАТ «Електротермометрія» підготували на звернення ПАТ «Електротермометрія» у зв’язку із підвищенням вартості природного газу та електричної енергії для виробництва теплової енергії для населення. Йдеться про теплопостачання житлового будинку (гуртожиток), розташованого на вулиці Шевченка, 88.

Проект рішення передбачає коригування складових тарифу (природний газ та електроенергія) для мешканців вказаного будинку. Таким чином, стаття витрат «електроенергія» скоригована відповідно до підвищення роздрібних тарифів на електричну енергію з 1,3872 гривні/кВт/година до 1,9699 гривні/кВт/година (без ПДВ) у 1,42 рази. Вартість природного газу у тарифі на теплову енергію для населення з 2994,3 гривні/тисячу метрів кубічних (з ПДВ), врахованої у діючому тарифі до 6809,63 гривні/тисячу метрів кубічних або у 2,2742 рази, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2015 року №758.

Вартість гігакалорії теплової енергії підвищується для населення з 565,48 гривні до 1113,68 гривні або на 548,2 гривні, тобто на 96,94%.

Начальник відділу економічного аналізу та цін, заробітної плати підприємства Ольга Назарук на запитання першого заступника міського голови Тараса Яковлева про те, яким чином завод планує відновлювати подачу теплової енергії в цей будинок, відповіла, що наразі котельня заводу підготована до подачі тепла, договір на постачання газу в НАК «Нафтогаз» підприємство відправило і документ поки не повернувся з підписом. Існує незначна заборгованість за отриманий в попередні періоди природний газ, але ПАТ «Електротермометрія», з її слів, робить усе, щоб забезпечувати подачу тепла.

Члени виконкому затвердили скоригований тариф на теплову енергію.

Нагадаємо, що мешканці будинку, відключеного від теплопостачання, просили міськраду вирішити проблему до початку цього опалювального сезону.

Після відключення тепла в квартирах мешканців почав з’являтися грибок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СС Показати IP 2 Листопада 2016 23:28
З лютого місяця вирішують і неяк не вирішать. Ще в розробці...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus