USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Енергозбереження на Волині хочуть почати з будівлі ОДА

19 Серпня 2014 11:20
Запровадити правила зеленого офісу пропонують у стінах облдержадміністрації.

Про це йшлося під час наради у першого заступника голови облдержадміністрації з питань вдосконалення роботи із залучення іноземних інвестицій в економіку Волинської області 18 серпня.

Радник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук, говорячи про залучення грантових коштів та іноземних інвестицій, зауважив, що найактуальнішими для області мали б стати проекти із енергоефективності, адже у зв’язку із політичною ситуацією, на нас чекає енергетична криза, яка позначиться на усіх сферах життя.

З його слів, криза дає можливість перелаштуватися на ефективніше використання електроенергії.

Він запропонував чиновникам розпочати із себе та запровадити у стінах облдержадміністрації правила зеленого офісу, скоротивши витрати енергоресурсів та паперу. Так, посадовець розповів, що у одній із мереж автозаправок бачив повідомлення про економію ресурсів над кожною розеткою та краном.

Начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції облдержадміністрації Андрій Ломага погодився, що органам державної влади потрібно показати іншим приклад в енергозбереженні.

«Ви запросите інвестора і будете говорити з ним про мільйонні інвестиції, а у вас вода в туалеті біжить. Він скаже: про що ми з вами говоримо, якщо ви не можете елементарні речі вирішити?», - зазначив Сергій Кошарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Еколог Показати IP 19 Серпня 2014 11:41
На дверях вчепити табличку "Не красти"
Андрей Воронов до Еколог Показати IP 19 Серпня 2014 13:05
Энергосбережение нужно начинать с семьи, а не с ОДА и прочих дурдомов. Когда ты, ты и все мы начнем выключать свет в туалете, когда выходишь и не оставлять комп включенный на ночь. А вообще для начала нужно заменить все лампочки в доме на лэдовские, да они дорогие, но окупятся за 2 месяца, так как счета за свет будут на порядок меньше. А в целом — я за то что бы все жили по возможностям, есть деньги и желание — плати, нету — экономь. Да, и выключать в Луцке светофоры по выходным это п*здец как тупо, это не экономия, а создание аварийной ситуации на дороге
Еколог +1 Показати IP 19 Серпня 2014 12:01
І тоді можна буде обійтись без закордонних інвестицій!!!
лучани Показати IP 19 Серпня 2014 12:20
Якщо скоротити половину ,це буде економія.
луч Показати IP 19 Серпня 2014 12:25
облити всіх зеленкою треба
волынянин Показати IP 19 Серпня 2014 16:06
Нужно все перекрасить в жовто-блакитне и тогда будет не жизнь ,а сказка для патриотов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus