USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Епідемія у США: кількість загиблих перевищила 23,6 тисячі

14 Квітня 2020 13:33
Загальна кількість загиблих від коронавірусу у США перевищила 23,6 тисячі, за минулу добу померло близько півтори тисячі хворих.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на дані Університету Джонса Гопкінса.

За останніми даними Університету Джонса Гопкінса, кількість загиблих від коронавірусу у США зросла до 23 649 осіб, з них 7349 померли у Нью-Йорку.

За останню добу померли 1535 осіб – майже стільки ж, як напередодні.

На вечір 13 квітня загальна кількість інфікованих коронавірусом досягла 582 594 осіб – порівняно з близько 555 300 попередньої доби.

З початку епідемії, загалом у США одужали 44 308 осіб.

Як повідомляє New York Times, губернатор Нью-Йорка – епіцентру епідемії у США – Ендрю М. Куомо зазначив, що «найгірше вже позаду», але карантинні обмеження ще триватимуть тривалий час.

«Ми вже контролюємо поширення інфекції – ви бачили цифри. Тепер, якщо кожен буде дотримуватися ізоляції, заходів безпеки – у ваших родинах не буде заражень», – наголосив він.

Як повідомлялося раніше, головний інфекціоніст країни Антоніо Фочі зазначив, що жертви могли б бути значно меншими, якби США почали раніше впроваджувати обмежувальні заходи у зв’язку з пандемією.

Він зазначив також, що «не може гарантувати», що виборці зможуть особисто прийти на виборчі дільниці у листопаді, оскільки восени-взимку можлива друга хвиля епідемії коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus