USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Епіцентр хвороби. Показали, як на Волині працює ковідна реанімація. Відео

25 Жовтня 2021 14:26
Показали, як працює ковідна реанімація Волинської обласної клінічної лікарні, що розташована в Боголюбах.

Відео опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці журналіст Андрій Гнатюк.

«Я рідко подавав відео з реанімації, оскільки знімати там морально надто важко. Бачиш безпорадність людей, які не можуть навіть слова сказати. А ті, хто ще мають силу говорити, просять просто жити. Не знаєш, як на тебе реагують пацієнти, адже вони немічні, тому, звісно, жодних облич без їхньої згоди або рідних... Я не прихильник таких відео, щоби хайпувати. Але після почутого від молоді: «Умирают! Ну и пусть умирают!», розумієш: а вони ж такі не одні. Іноді жорсткіша картинка потрібна, як холодний душ, щоби добре струсонути свідомість тих, хто не розуміє, що ковід – то не жарт. Бо коронавірус оголосив людству справжню війну, і хто її виграє, залежить від Бога, від нас і нашої віри. І ніхто не знає, де його лінія розмежування й чи вдасться не наблизитися до неї. А якщо ж таки доведеться, то чи вдасться повернутися на рідну сторону. Бо для інших переступ стає фатальним», – йдеться у дописі.

«Зранку 25 жовтня в ковідному стаціонарі Волинської обласної клінічної лікарні перебувало 185 хворих, з них 152 – під високими потоками кисню, 8 пацієнтів у реанімації. Поступило за минулу добу четверо людей. Серед усіх вакцинованих однією дозою 9 хворих, двома дозами – 10. За три доби пацієнти вдихнули майже 13 тонн кисню, залишилося майже 12 тонн», – повідомляє Андрій Гнатюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2021 17:48
"152 – під високими потоками кисню",вони там хованки грають?Показали одну людину,яка лежить,можливо була мертва,можливо просто лежить...кіно.Покажіть реальних людей.
таня Показати IP 25 Жовтня 2021 21:00
Там , що двоє пацієнтів. Долікувалися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus