USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Естет стане кікбоксерським клубом?

18 Липня 2012 11:19
Частину приміщення комунального підприємства «Естет», де нині займаються танцями луцькі діти, хочуть віддати у користування кікбоксерському клубу.

Про це йшлося 17 липня під час засідання «освітньої» комісії у міській раді.

Так, в частині приміщення «Естету» на Відродження, де займаються в танцювальних гуртках, розмістять стаціонарний боксерський ринг.

Його зголосилася облаштувати Волинська обласна федерація кікбоксингу, президентом якої є ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан.

Як пояснив начальник відділу комунального майна Луцької міської ради Тарас Яковлев, організація погодилася зробити ремонт приміщення, погасити попередні борги комунального підприємства. Окрім того, вони працюватимуть з дітьми на безоплатній основі.

Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук запевнив, що стаціонарний боксерський ринг не можна встановити у звичайній школі, а для занять танцями не потрібно спеціального приміщення. Відтак, мерія сприятиме тому, щоб «естетівські» гуртки не зникли, а просто «переїхали» у приміщення інших навчальних закладів.

Тарас Яковлев додав, що ринг займатиме меншу частину великої зали «Естету». До слова, зараз у Луцьку лише в одному закладі тренують дітей-боксерів: у боксерському клубі «Золота рукавичка» безплатно займаються 120 хлопців.

Остаточно вирішать, чи буде в «Естеті» боксерський ринг, під час найближчої сесії Луцької міськради.

Нагадаємо, комунальне підприємство «Естет» Луцька міська рада створила 1 грудня 2011 року. Цим рішенням вона втрутилася до конфлікту між громадським об’єднанням «Волинський центр дозвілля молоді «Естет» та ТзОВ «Клуб молодіжного дозвілля» навколо приміщення на проспекті Відродження в Луцьку.

Як відомо, навесні звільнили з посади директора КП Олександра Дудіна, який очолював підприємство із 21 грудня 2011 року. На його місце прийшла Ірина Тимощук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
небайдужий Показати IP 18 Липня 2012 14:55
черговим кроком після надання в оренду частини приміщення буде оренда всого приміщення, далі обгрунтування недоцільності утримання на балансі міської комунальної власності і, як результат, продаж федерації кікбоксингу чи іншій, комерційній структурі. А де ж задекларовані не далі як в грудні 2011 перспективи новоствореного КП "Естет" та сотні тисяч примарних доходів ?
Вася до небайдужий Показати IP 18 Липня 2012 16:32
++++1000
911 Показати IP 18 Липня 2012 18:02
Так, замість Естету - Федерація кікбоксингу, замість танців - бокс. У нас уже всі дітки вміють танцювати і навчені прекрасному. Чи буде краще, якщо дитина замість танців ходитиме на бокс? Думаю, відповідь очевидна - НІ! Вважаю рішення "освітньої" (правильно, в лапках) комісії просто вбивчим.
КОВ Показати IP 31 Липня 2012 09:11
Люди добрі, скажіть скільки ще буде продовжуватися наступ родинно-прокурорської-спортивно-бандитської мафії??? За що і ЧОМУ вони відібрали у звичайних людей та їх діточок Волинський Центр дозвілля молоді «Естет» ??? Для чого в районі пр-ту Відродження створюють на місці Естету центр по підготовці бійців, не відомо якого фронту??? Воювати проти Януковської мафії??? Чи навпаки для неї??? Чим заважає Волинський Центр дозвілля молоді «Естет», в якому десятиліттями виховувалися нормальні діти, люди, УКРАЇНЦІ??? ЗВЕРТАЮСЯ ДО ГАЗЕТ, РАДІО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ!!! ДОПОМОЖІТЬ!!! ВИСВІТЛІТЬ ЦЮ СИТУАЦІЮ ДЛЯ ЛУЧАН!!!
Влад З до КОВ Показати IP 14 Січня 2013 19:14
яка блін мафія я сам займаюся в секції кікбоксингу і перейду у Естет ви хворі шо пишете про мафію хороші досвідчені тренера нормальні хлопці у секції і добре що підем у естет хоч будем нормально тренуватися і виборювати хороші титули для Луцька.
Анонім Показати IP 6 Серпня 2012 13:35
В нашоому суспільстві практичніше займатись боксом, а танці просто перенесуть в інше місце. В Луцьку нема нормального боксерського залу з рингом, якій відіграє велику роль в тренувальному процесі, а тепер буде.))))) А також якась частина дітей в цьому районі будуть займатись спортом і не будуть тинятись по вулицях в пошуках пригод.
KOB Показати IP 8 Серпня 2012 14:06
""Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук запевнив, що стаціонарний боксерський ринг не можна встановити у звичайній школі, а для занять танцями не потрібно спеціального приміщення."" Слова людини, далекої від того, щоб адекватно порівнювати кікбоксінг та танці!!! Здається потрібно спочатку вникнути в суть, поспілкуватися з кваліфікованими, дипломованими спеціалістами... Чи не так???
Анонім до KOB Показати IP 10 Серпня 2012 13:36
Схоже що кікбоксерів ви не долюблюєте, і вам байдуже буде в них ринг чи ні. А танцівникі посуті нічого не втратять, просто переїдуть в інший зал. І навіть якщо поспілкуватись з дипломованими спеціалістами суть питання не зміниться - кікбоксерам потрібен ринг, а танцівникам звичайний зал. Тут проблема лише в ваших амбіціях.
Сергій Показати IP 21 Серпня 2012 01:50
"Для танців спаціального залу не потрібно" ага, може на траві пасадобль потанцювати, чи чачу? І куди ж переїхати? Де хоч якийсь паркет є? Де є такий великий зал? Свині!!! Так, треба записатись на кікбоксинг, бачу, і відвойовувати "покращення" кулаками... Так скоро і буде, хлопці, до того йде..
Анонім Показати IP 23 Серпня 2012 17:29
Переїхати вони можуть в спортзал ВНУ, там зал великій і паркет є.)) А на тренування приходьте, повоюєм))
KOB Показати IP 1 Вересня 2012 23:41
А хіба на іншій стороні Сапалаївки по Відродження нема спорткомплексу, де можна поставити ринг??? На рахунок спортзалів. Танцями, якраз, там категорично не можна займатися!!! Як мінімум калічиться сприйняття музики. Ехо, гул тільки відіб'ють охоту в будь-кого. І доречі, а чому не відібрала наша влада якийсь генделик для спорту? Здається це було б на багато краще!!! Проти кікбоксерів особисто нічого не мав, не маю і не матиму. Навпаки. У мене багато друзів спортсменів. Прикро за міську владу!
Сергій Показати IP 2 Вересня 2012 00:29
Боксом можна займатись і в школах, рингу - нема де поставити - бредотина!!! В Естеті всі займаюсться танцями від малого до старого, 5-8 груп на день!!! Вони, що теж переберуться у ВНУ???????????? з студентами на пару танцювати?! Ви хоч подивіться на статистику хто куду водить дітей більше на хореографію чи кікбоксінг!? піде на вечірку чи на випускний і що буде показувати?!P.S. Залиште "Естет" для діячно естетичного роду Хоббі!!
Сергій Показати IP 2 Вересня 2012 02:24
Аноніме, вибач, а хто мені той спортзал ВНУ.. ой, вибачте, СЄНУ дасть??? Ти маєш на увазі той що в спорткомплексі, чи зали в юркорпусі? Якщо друге - то іди і спробуй щось зробити на тих 2-х метрах! А спортзалу теж ніхто не дасть... та там і не паркет, до речі..
Саша Кашевський Показати IP 30 Січня 2013 16:31
Для пошановувачів усіляких пліток в інтернеті! Надіюся, хоч трішки розвію ці плітки!!! 1. Якщо хтось думає, що вислови писаки з псевдонімом КОВ правильні, якщо хтось вважає, що це пов'язане якимось боком зі мною, то знайте - все туфта і наклеп. Перед тим, як писати подумайте. Для чого псувати репутацію людей. Особисте прохання – не використовуйте чужі ініціали!!! 2. На днях був у гостях в Естеті. Спортсмени молодці!!! Якби кожен відносився до своєї роботи, до свого хобі хоч би на половину, як вони до дітей та молоді, то можливо тоді наше улюблене місто Луцьк стане ще кращим. Особисто у мене гарні враження. МОЛОДЦІ!!! п.с. Спробуте хоч щось зробити для міста – можливо тоді відпаде охота псувати іншим життя!!! Ви тільки відбиваєте охоту читати новини!!! ПОБАЖАННЯ – Частіше посміхайтеся! Даруйте людям добро!
Ірина Показати IP 1 Листопада 2013 21:21
У 90-х роках там були бойові мистецтва (ушу), танцівники витиснули його, чому були раді....А нам не було де займатися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus