USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Естетичні» прикраси міста: у Луцьку зупинки приведуть в належний вигляд

29 Січня 2020 20:07
Зупинки з торговими павільйонами в обласному центрі Волині планують привести до порядку.

Про це йшлося 29 січня під час засідання 69-ї сесії міської ради.

Так, на розгляд депутатів винесли проєкт рішення про надання в оренду земельної ділянки для обслуговування критої зупинки з торговим павільйоном.

Радник міського голови, депутат Ігор Поліщук відзначив, що нині існує концепція з приведення цих зупинок в належний вигляд, відтак він запропонував продовжувати оренду підприємцям лише на один рік.

«Вибачте, але це якийсь районний центр, це просто жах. «Естетичні» прикраси міста. Невдовзі ми зберемо підприємців, аби провести з ними розмову щодо вигляду цих зупинок. Тому, я думаю, року на оренду буде достатньо, аби побачити, чи підприємці наведуть порядок на цих зупинках», – зазначив Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ава Показати IP 30 Січня 2020 07:27
«Вибачте, але це якийсь районний центр, це просто жах» - цікаві в того полішука уявлення про райцентри
Лучанин Показати IP 20 Лютого 2022 11:28
Шукав, шукав -концепції не знайшов! Є якесь рішення виконкому про зобовязання управління погоджувати ЗОВНІШНІЙ АРХІТЕКТУРНИЙ ВИГЛЯД!!!! споруд, беручи за ОСНОВУ концепцію, що додається, але яка не схвалена і не затверджена ніким!!! Ото влада допрацювалася,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus