USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На транспортній розв’язці у Луцьку встановлять нову зупинку

24 Квітня 2018 11:58
Демонтаж та заміну зупинки громадського транспорту поблизу автозаводу на вулиці Рівненській планують здійснити за кошти міського бюджету.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 24 квітня.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова повідомила, що пропонують передбачити кошти на капітальний ремонт зупинки громадського транспорту на вулиці Рівненській, зменшивши видатки на поточний ремонт об’єктів благоустрою.

Як пояснив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, існуюча зупинка перебуває у жахливому стані та не виконує своєї функції, тож повинна бути демонтована. Зважаючи на те, що доведеться демонтувати 26 метрів кубічних бетону, на капремонт просять виділити досить значні кошти у сумі понад 100 тисяч гривень. Наразі на зупинку надходить багато скарг – вона висока, брудна, не рятує від дощу. Зважаючи на те, що зупинка розташована на транспортній розв’язці, просять здійснити її капітальний ремонт. До того ж, планують здійснити загалом капремонт вулиці Рівненської у рамках гранту, тож було б нелогічно лишати аварійну зупинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus