USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фальсифікація виборів може підняти людей на третій Майдан — селянський

3 Жовтня 2014 16:16
На дострокових парламентських виборах фальсифікація може мати серйозні наслідки для всієї країни. Якщо політики надумають вкрасти голоси партії «ЗАСТУП», на новий Майдан вийдуть селяни. Про це 30 вересня, у Києві заявила п’ятірка лідерів політичної партії «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП».

Заступник лідера партії «ЗАСТУП» Ірина Синявська зазначає, що сьогодні країна як ніколи потребує чесних і прозорих виборів. Але ситуація, що зараз склалася в Україні, може негативно вплинути на проведення виборчого процесу та підрахунку голосів.

«Ми робимо серйозну заяву: «ЗАСТУП» готовий обстоювати результати голосування на кожній виборчій дільниці й комісії. Ми матимемо спостерігачів на кожному з цих суб’єктів. І якщо хтось ризикне — незалежно, чи це буде влада або опозиція — сфальсифікувати результати наших прихильників, то він не уникне третього Майдану. Це може бути справжнє селянське повстання», наголосила заступник лідера партії «ЗАСТУП» Ірина Синявська.

Політична партія «ЗАСТУП» попередила своїх конкурентів, що буде боротися за те, аби було враховано голос кожного українця. Для цього партія забезпечить усі дільничні виборчі комісії своїми спостерігачами. І не допустить фальсифікацій.

«Ми будемо заступатися за всіх, хто живе в селі, селянина, хлібороба, виробника, фермера, тобто за тих, хто сьогодні забезпечує продовольчу безпеку в Україні. Ми будемо заступатися за громадян, за всі ради і громади, які проживають на землі й мають давати роботу третині українського населення», — зазначила лідер партії «ЗАСТУП» Віра Ульянченко.
У тому, що український селянин та аграрій отримає власне представництво в парламенті, лідер партії не сумнівається. Адже «ЗАСТУП» сподівається на підтримку третини українців, які проживають у селі.

«Чому цікаво товаровиробникам працювати із «ЗАСТУПом»? Бо вони живуть не тільки у виробництві, вони живуть у соціальній сфері: їхні діти ходять у садок чи школу. Це люди, які найбільше зацікавлені в тому, щоб село розвивалося як цілісна програма», — пояснив голова Аграрного союзу України, заступник лідера партії «ЗАСТУП» Геннадій Новіков.
Один із лідерів політсили — Володимир Хоменко — зазначає, що окрім розв’язання проблем фермерів, «ЗАСТУП» збирається покращити житлово-комунальну сферу в селі.

«Ми пропонуємо два шляхи розбудови ЖКГ у селі. Перший — залучення інвесторів. Другий варіант — європейський. На який буде залучено державний, регіональний і місцевий бюджети», сказав Володимир Хоменко.

Своїм козирем політична партія «ЗАСТУП» вважає команду. До неї входять 70 сільських голів. Зокрема, і до п’ятірки лідерів: № 5 у списку — голова Омельницької сільської ради Олександра Шереметьєва.
«70% жителів великих і малих міст — це вихідці з українського села, це ваша маленька Батьківщина. Завдання нашої політичної сили — об’єднати селян і зберегти наше українське село для майбутніх поколінь», заявила голова Омельницької сільської ради Олександра Шереметьєва.

Лідер партії Віри Ульянченко прогнозує, що сила, яка ставить пріоритетом інтереси селян та аграріїв, на виборах здобуде не менше 7% голосів українців.

«Ми не політична партія олігархів, у нас немає великих коштів, важко пробиваємося у ЗМІ. Але ми маємо велику кількість прихильників у селах. Ми змогли донести ідеї «ЗАСТУПу» до людей. І «ЗАСТУП» сподівається одержати представництво в парламенті», заявила лідер партії «ЗАСТУП» Віра Ульянченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
вітя Показати IP 3 Жовтня 2014 16:22
не селянкський а вже будуть воювати з владою влада ніяка вже не буде стояти на сцені а будуть всіх тих хто краде і живе за гроші простих людей яким платять мінімалку в кращому випадку а вимоги як за міністра іноді
Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2014 16:25
Люди вийдуть на вулицю, якщо це буде вигідно деяких олігархами. Оскільки таких зараз не спостерігається( та ще й з попередніми виводами людей на вулиці не розібрались), то ніхто підніматись не буде...
Читач до Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2014 16:28
Підтримую
Ющ до Лучанин Показати IP 4 Жовтня 2014 09:37
Який майдан!!?, партію "Наша Україна" перейменували в «ЗАСТУП», люди в 2004-2005 на вас поклалися, довірили владу, ваш майдан вже був ..........
СЕРГІЙ Показати IP 3 Жовтня 2014 16:26
САВЧЕНКО НАДІЯ ВІКТОРІВНА УКРАЇНСЬКА ЛЬОТЧИЦЯ МАЄ ОРДЕН ЗА МУЖНІСТЬ 3 СТУПЕННЯ ПІСЛЯ ЗВІЛЬНЕННЯ З ПОЛОНУ ЇЇ ПОТРІБНО ПРИСВОЇТИ ЗВАННЯ ГЕРОЙ УКРАЇНИ.А ВІРА САВЧЕНКО ЇЇ СЕСТРА ЧЕСНА МУЖНЯ ЖІКА ЯКА БУЛА СУТКИ У ПОЛОНІ В СЕПАРАТИСТІВ ЇЙ ПОТРІБНО ПРИСВОЇТИ ОРДЕН ЗА МУЖНІСТЬ 3 СТУПЕННЯ. ВОНИ ГІДНІ БУТИ ДЕПУТАТАМИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ 8 СКЛИКАННЯ І ВОНИ БУДУТЬ.ШАНОВНІ ВОЛИНЯНИ 26 ЖОВТНЯ 2014 РОКУ ГОЛОСУЙТЕ ЗА ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБЄДНАННЯ БАТЬКІВЩИНА.
ілля Показати IP 3 Жовтня 2014 16:31
влада помінялась а життя людей тільки погіршилось от і все а майдан це тільки боротьба за владу -а не покращення умов життя людей і припинення корупції
СЕРГІЙ Показати IP 3 Жовтня 2014 16:33
ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБЄДНАНАННЯ ПАРТІЯ ЗАСТУП ТА ОБЄДАНАННЯ САМОПОМІЧ ЯКУ ОЧОЛЮЄ МЕР ЛЬВОВА АНДРІЙ САДОВИЙ ГІДНІ БУТИ У ВЕХОВНІЙ РАДІ 8 СКЛИКАННЯ. ОТОЖ ВОЛИНЯНИ ПОДУМАЙТЕ ЗА КОГО ВІДДАТИ СВІЙ ГОЛОС 26 ЖОВТНЯ 2014.
аяяй до СЕРГІЙ Показати IP 3 Жовтня 2014 17:45
що працюєте агітатором ?? певно грошики вже отримали !!!!
ок до СЕРГІЙ Показати IP 3 Жовтня 2014 21:01
запитайте у волиньських селян що таке заступ.....ще сохою. назвіть......
кріп до СЕРГІЙ Показати IP 3 Жовтня 2014 21:27
Не путай хрін з пальцем.Що ти рівняєш козлів до "Самопомочі"?
я до СЕРГІЙ Показати IP 4 Жовтня 2014 07:43
Класна фотка- в президіі Заступу. САМІ СЕЛЯНИ, смішно!!!
Селлюк Показати IP 3 Жовтня 2014 16:44
Скільки з цих Зас...тупівців живе в селі і займається сільським господарством. - Основна маса оре у ВР і "засіває" по високих теплих кабінетах. Я так думаю, що вони дарма напружуються - їхні шанси нульові.
Дончанин до Селлюк Показати IP 3 Жовтня 2014 19:25
Надейся, но не забывай, что всех неугодных посадят в мусорные урны.
Вепр Показати IP 3 Жовтня 2014 16:46
Раз будуть піднімати селян, то в когось зовсім малі шанси потрапити в ВР. І тільки в такий спосіб зможе.
ГОЛ Показати IP 3 Жовтня 2014 16:48
В стрибках в довжину "ЗАСТУП" не зарахована спроба стрибку.БАБА УЛЛЯ за гроші Присяжнюка(той хто Янику подарував золотий батон) хоче стрибнути в довжину, а може в Раду.Не вийде.Стара.До дошки відштовхування не добіжить.Розсипеться.А яке буде приземлення в яму для стрибків наповнену піском.Видовище і тільки.Забув.Ващук теж побігла стрибати,але не добігла,вс.....сь....
Майдан до ГОЛ Показати IP 3 Жовтня 2014 17:41
100%
Йухан до ГОЛ Показати IP 3 Жовтня 2014 20:20
+100
дідо Показати IP 3 Жовтня 2014 17:49
ПР,БЮТ та комуняк потрібно заборонити.
Дончанин до дідо Показати IP 3 Жовтня 2014 19:14
ПС, Украина Наша, ... Список продолжишь сам?
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 19:35
коментар було видалено
майдан Показати IP 3 Жовтня 2014 20:32
Жодна партія не відповідає вимогам і уподобанням виборців.Партії в Раду просувають "потрібних" людей,які і в дальнійшому будуть фінансувати ці партії. Майдан неминучий,але не за Заступ.
жах Показати IP 3 Жовтня 2014 21:25
Купка ******* зібралмся і туди ж.От якщо в маневицьких та ковельських полішуків пройдуть єремєєв та івахів , от тоді точно народ підніметься.Бути їм в смітниках.
я до жах Показати IP 4 Жовтня 2014 07:46
Поліщуки знов поведуться на подачки, згадаете, чогось вони , багато з них вірніше, продажні дуже!!!
українка Показати IP 4 Жовтня 2014 16:13
Коли народ зрозуміє, що народні депутати повинні закони нормальні писати і за них голосувати! Щоб закони були для всього українського народу . Щоб простий і багатий перед законом був рівний. А подачки і обіцянки перед виборами- це підкуп.Ми в цій гнилій системі ще довго будемо жити, якщо ми такі. Народному депутату основне до бюджетного корита! Перед виборами подачок дав на мільйон, а вкраде мільярди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus