USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фермери Володимирщини турбуються про можливість кредитування

19 Березня 2009 10:51
У райдержадміністрації провів прийом громадян з особистих питань заступник начальника головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко. Про це 19 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Володимир-Волинської РДА, громадян, що звернулись на прийом турбували питання низької закупівельної ціни на молоко, цікавились чи передбачено на 2009 рік доплата за здану високовагову худобу.
Окрім того, фермери цікавилися можливістю отримання безвідсоткового кредиту на підтримку та розвиток фермерського господарства, піднімалися питання забезпечення екологічної безпеки в районі розміщення пташників біля села Верба та питання про підтримку і розвиток одноосібних селянських господарств.
Також, Юрій Горбенко відвідав ЗАТ «Агросвіт», де обговорювалися питання проведення заходів щодо покращення родючості грунтів, орендної плати за землю та комбінат хлібопродуктів, де розмова йшла про покращення і здешевлення умов зберігання зерна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus