USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Фірма Чорнухи виграла тендер в ОДА на 56 мільйонів

7 Грудня 2015 18:18
ПАТ«Луцьксантехмонтаж №536» виграло конкурсні торги на будівництво перинатального центру у Луцьку. Єдиним конкурентом була фірма, пов`язана із політичним та бізнес-партнером Віктора Чорнухи, - повідомляє «4влада».

Очікувана вартість закупівлі становила 56 912 500 гривень. Номер оголошення № 202858, номер бюлетеня 343 (24.09.2015) від 24.09.2015.

У конкурсі на будівництво перинатального центру взяли участь лише дві фірми з майже однаковими ціновими пропозиціями: - Луцьксантехмонтаж - 56 526 298,02 гривень - Західелектромонтаж - 56 698 027,20 гривень.

Згідно з інформацією ЄДР, ТзОВ «Західелектромонтаж» зареєстроване на вулиці Героїв УПА, будинок 13. Його засновником та керівником є Рогаля Ігор Іванович із внеском до статутного фонду 65 000 гривень.

Основний вид діяльності товариства – будівництво житлових і нежитлових будівель.

Учасники цього тендеру вже не вперше ділять бюджетні гроші. До прикладу, у жовтні вони розіграли тендер на будівництво термального басейну у селі Грем`яче. Про це пишуть «Наші гроші».

До того ж, між учасниками конкурсу неважко простежити і певні зв’язки. Зокрема, багаторічний керівник «Луцьксантехмонтажу» Віктор Чорнуха та Віктор Кобринчук були депутатами Волинської обласної ради від БЮТу. А нинішній керівник «Західелектромонтажу» Ігор Рогаля разом із Віктором Кобринчуком створили польсько-українське підприємство «Неп-Вест», яке вже припинило свою діяльність як юридична особа.

Крім того, Ігор Рогаля мешкає у селі Зміїнець, де також проживають власники «Луцьксантехмонтажу» Віктор та Ігор Чорнухи.

Варто зазначити, що у підрядах на будівництво, які оголошує ОДА, досить часто перемагає Луцьксантехмонтаж та його партнери. Зокрема, згідно з інформацією «Наших грошей» фірма «Житлобуд-2» була дочірнім підприємством «Луцьксантехмонтажу». І, як свідчить практика, ці фірми досить часто беруть участь у тендерах ОДА:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2015 18:58
Yahoo EU... Найбільша біда волиняк сидить не в Києві.. Найбільша біда на місцях - тут. Якби ви тільки знали, наскільки корумповане це все кодло.. Рука руку миє.. Дід Борис вмер, але залишилися посіпаки в ОДА і Коля в міськраді. Григорович вже перетворився на місцевого олігарха. Перинатальний вони за 56 мільйонів будують.. Хто тямить в будівництві - розуміє, що ціна роздута В РАЗИ! А хто в тендерах - той знає, що будеш з Чорнухами в тендери бавитися, - будь готов з СБУшниками і прокурорами тертися..
Лучанка Показати IP 7 Грудня 2015 19:20
Шановні "Луцьксантехмонтаж" будь ласка, зробіть хоч яке не будь кредитування на житло, ато ми вже 7 років збираємо на квартиру дітям, і ніяк не можемо назбирати. Дякую.
ТАРАС Показати IP 7 Грудня 2015 19:46
І ШО????виграв тендер, дасть людям роботу, зарплату - це ж добре. відома фірма, має все для будівництва. чи краще, щоб тендер виграла якась шаражкіна кантора - в якої немає ні штату працівників, ні техніки ні офісу??? волинські новини, автор , в чому проблема????що власники підприємств, які брали участь в тендері були депутатами чи що вони живуть в зміїнці?? чи ЖАБА когось давить?
Анонім до ТАРАС Показати IP 7 Грудня 2015 21:36
канешно жаба давить.
Так до ТАРАС Показати IP 7 Грудня 2015 22:55
Тарасику-ти клоун?Яка жаба?Вся Волинь розуміє про що йде мова.Про підкуп,про відкати!!!І не треба казати про відсутність потужних фірм-конкурентів.В цій сітуації тендер не виграє ЖОДНА найкраща фірма з Європи-бо все "схвачено".Вся надія на І.Палицю.Розберіться вже накінець з цими злодіями,наведіть порядок.Хай гроші громади працюють ТІЛЬКИ на громаду,а не на Чернух-під,,,сів.
1 Показати IP 7 Грудня 2015 21:23
Конечно можна було су 536 ікращого напарника підібрати, в тому електромонтажі ні кола ні двора
Тарас Чурило Показати IP 7 Грудня 2015 21:58
Одноосібний лідер - Чорнуха? Коли Гунчик позбудеться посади прокуратура спитає за цей тендер. Зрозуміло що тендер відбувався не чесно
Анонім Показати IP 8 Грудня 2015 08:45
хто вс..вся невістка :) то у тому що не було гідних тендерних пропозицій винен ЧОРНУХА???
Лучанка Показати IP 8 Грудня 2015 09:11
Напевно так заведено в"українців " хто робить того ганять.Якщо ви такі праведні писаки то розберіться хто як працює..Луцьксантехмонтаж - фірма яка на будівельному ринку більше 50 років, збережений колектив,своєчасно виплачується зарплата. сплачуються податки.Вся ця інформація офіційна і можна перевірити.На певно тому і не дивно чому вони виграють тендера.А по вашому мисленню мають вигравати тендера фірми де в штаті 10 осіб,мільйонні обороти а сплата податків мізер.Напевно з такими "фірмочками" ми України не збудуємо.Будувати ,вигравати тендера мають фірми які спроможні виконати роботи якісно, вчасно.
До Лучанина Показати IP 8 Грудня 2015 09:21
Чорнуха побудував пів-міста, тисячам працівникам та їх родинам дав зарплату та робочі місця, допомагає військовим на Сході, а, що ти зробив в цьому житті, крім як тріпати язицюрою. Напиши конкретно. Так, можливо Чорнуха і не білий-пухнастий, але він робить реальні справи, які видно. Ти такий ЛУЧАНИН, як ЛУЧЕСКУ - українець.
135 до До Лучанина Показати IP 8 Грудня 2015 20:18
Який наївний дописувач) А про ТИСЯЧІ працівників - це було сильно)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus