USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Фіскальна служба стягує з WOG донарахованих податків на 145 млн

13 Квітня 2018 16:02
Львівський апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення ДФС щодо донарахування ТОВ "Вог Трейдинг" 145,3 млн грн за придбання пального у фіктивних підприємств.

Завдяки рішенню суду Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби (ДФС) зміг почати процедуру стягнення цих донарахувань, передає БізнесЦензор з посиланням на прес-службу відомства.

"Схему мінімізації ПДВ за рахунок залучення фіктивних підприємств викрили під час проведення Офісом контрольно-перевірочних заходів щодо підприємства, яке здійснює діяльність у сфері оптової торгівлі пальним", - йдеться в повідомленні.

Так, згідно з даними Фіскальної служби, ТОВ "Вог Трейдинг" з метою мінімізації платежів до бюджету здійснювало перерахування коштів на адресу фіктивних підприємств за нібито паливно-мастильні матеріали (дизпаливо).

"Зараз підприємству призначений податковий керуючий, сформовано і вручено боржнику податкову вимогу, рішення про опис майна. Наразі податковим керуючим проводиться аналіз майнового стану платника та виявлення ліквідного майна боржника для подальшого його опису у податкову заставу. У разі перешкоджання діям посадової особи контролюючого органу будуть вжиті заходи відповідно до чинного законодавства", - йдеться в повідомленні.

До слова, протягом 2017 року в мережах АЗС WOG і ОККО спостерігалися найвищі ціни на бензин А-95 і дизпаливо, також оператори синхронно підвищували вартість нафтопродуктів, створюючи передумови для антиконкурентних дій. Про це йдеться в річному звіті Антимонопольного комітету України за 2017 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хто в дурку? Показати IP 13 Квітня 2018 23:31
Івахів вже точно з розуму поїхав!..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus