USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Фонд Ігоря Палиці продовжує програму «Тенісний стіл – у ваш двір»

2 Березня 2018 20:54
Програма «Волинь спортивна» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» покликана популяризувати здоровий спосіб життя серед молоді, заохочувати пересічних волинян до занять фізичною культурою і спортом.

У рамках програми було реалізовано низку проектів, аби зробити спорт доступнішим для волинян. Це будівництво та реконструкція стадіонів у містах та селищах Волині, облаштування міні-футбольних полів на територіях луцьких шкіл, майданчиків у стилі Street workout у дворах будинків, підтримка ігрових видів спорту та спортивних заходів, повідомляє прес-служба Фонду.

У 2017 році Фонд започаткував проект «Тенісний стіл – у ваш двір». Основна його мета урізноманітнити життя лучан, залучити їх до гри в теніс. У рамках проекту було встановлено 18 тенісних столів на прибудинкових територіях луцьких багатоповерхівок.

Старший тренер ДЮСШ №2 з настільного тенісу Євген Демчук зауважив, що встановлення тенісних столів – хороша ідея, адже цей вид спорту неабияк впливає на розвиток та здоров’я дитини, розвиває концентрацію, увагу, швидкість, координацію, ігрове мислення.

"Настільний теніс – серйозний вид спорту, простий, демократичний. Дуже легко навчитися грати і не потрібно багато грошей. Ідея поставити тенісні столи на прибудинкових територіях дуже хороша. До речі, своїх найкращих спортсменів я помітив саме в дворах. Підходив до дітей, дивився, як вони грають, здібних запрошував у ДЮСШ", – констатує тренер.

Керівник програми«Волинь спортивна» Олексій Сорокун зазначає: у зв’язку з тим, що торік лучани активно цікавилися проектом, Фонд продовжує його реалізацію і в 2018 році.

"Торік після оголошення конкурсу в Фонд надходило багато усних і письмових звернень. Лучани цікавилися цим проектом, не полінувалися, виявили бажання та виконали умови конкурсу. В результаті було встановлено 18 тенісних столів у мікрорайонах Луцька. З 1 березня 2018 року Фонд знову оголошує конкурс на встановлення тенісних столів на прибудинкових територіях Луцька. А вже до кінця вересня плануємо облаштувати їх 10", – розповів Олексій Сорокун.

Участь у конкурсі можуть взяти жителі Луцька, на чиїх прибудинкових територіях розташовано не менш як три багатоповерхові житлові будинків або не менше 100 квартир, об’єднаних спільним майданчиком для відпочинку. Заявки на конкурс приймають до 6 квітня 2018 року. Детальні умови про конкурс та бланк заявки – на сайті Фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus