USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фонд Сороса торгуватиме криптовалютами

7 Квітня 2018 23:39
Американський інвестиційний фонд Soros Fund Management, який в даний час володіє активами в розмірі близько $26 млрд, планує зайнятися кріптовалютним трейдингом, незважаючи на те, що раніше глава фонду Джордж Сорос називав криптовалюти мильною бульбашкою, повідомляє altcoin.info.

За повідомленнями Bllomberg, Адам Фішер, який відповідає за глобальне макроекономічне інвестування в Soros Fund Management, вже отримав внутрішнє схвалення для старту торгівлі цифровими активами, однак процес ще не розпочався.

Дане рішення означає, що колись криптовалютний скептик Джордж Сорос вирішив переглянути своє ставлення до цифрової валюти.

У своєму виступі на Всесвітньому економічному форумі в Давосі 25 січня Сорос стверджував, що криптовалютт не можуть бути прирівняні до фіатной валюті через їх волатильність. Він також зазначив що їх вартість носить спекулятивний характер: "Біткоїни - це не валюта, тому що валюта повинна бути стабільним засобом накопичення. А валюта, яка здатна коливатися на 25% протягом дня, не може використовуватися, наприклад, для виплати заробітної плати, тому що це означає, що зарплата може за день впасти на 25%. Це спекуляція, заснована на нерозумінні".

Проте, критикуючи біткоїни в січні, легендарний макро-трейдер не озвучив жодних прогнозів з приводу його ціни. Тим часом крриптовалютні ринки втратили майже 50 відсотків до кінця першого кварталу 2018 року. Подібні події змусили багатьох інвесторів засумніватися в цінності криптовалют.

Сорос став займатися криптовалютною діяльністю в минулому році. У 2017 році його інвестиційний фонд став третім за величиною акціонером Overstock.com, першої великої роздрібної компанії, що приймає біткоіни в якості способу оплати.

Джордж Сорос - мабуть, найвідоміший валютний трейдер в історії. У 1992 році Сорос поставив $10 млрд. на те, що курс британського фунта впаде, і його прогнози збулися. Весь світ став називати його «людиною, яка зламала Банк Англії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus