USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Фотосесія голих моделей у Дубаї: одна із дівчат розповіла, що там сталося насправді

16 Квітня 2021 23:44
Одна з двадцяти шести дівчат, які фотографувались оголеними в мусульманській країні і яка за це опинилася в тамтешній в’язниці. Відсиділа 8 днів і була депортована. І вона єдина фігурантка скандалу в Дубаю, яка наважилася розповісти, що там насправді сталося.

Про те, чому тепер дівчина соромиться виходити на вулицю, – у сюжеті ТСН.

Їй соромно і вона впевнена, що у в’язниці відсиділа заслужено. Одна з дівчат, які були оголеними на дубайському хмарочосі, вперше дала інтерв’ю. Чому поїхала, чи платили штраф, щоби вийти з тюрми, і як заробляє на життя, розповіла одна з найпомітніших дівчат із фотосесії Яна Грабощук. Її інтернет-спільнота відразу ідентифікувала по татуюванню на стегні.

На таких фото, запевняє, не заробляє. Працювати, каже, почала в 19 років. У соцмережах її з подругами називали ескортницями – це коли дівчата супроводжують на різних заходах багатих клієнтів. Яна каже – це маячня. Її поїздки, дружба з Віталієм Гречиним, який повіз їх у Дубай, це просто яскравий дружній відпочинок. Чоловіка називає добрим, який ніколи не просить інтиму, а просто любить, щоби його оточували гарні дівчата. А для них це можливіть подивитися світ.

Читати також: Влаштовував оргії для депутатів Ради. ЗМІ назвали організатора скандальної фотосесії в Дубаї

У тому, що сталося на балконі в Дубаю, нікого не звинувачує. Каже, навіть не підозрювали, до чого можуть призвести ці пустощі.

За словами Яни – це не була фотосесія. Устигли зробити лише кілька кадрів. А поліція дізналася про це, коли місцевий сусід перепостив світлини і позначив поліцію. Допитували дівчат зранку до пізньої ночі. Потім забрали особисті речі.

І вони на собі відчули, як жорстоко ставляться до тих, хто порушує закон. Їм загрожувало пів року в’язниці та штраф у майже півтори тисячі доларів. Однак їх просто відпустили і депортували. Назавжди.

Відпустили, каже, тому що після дослідження телефонів упевнилися, що дівчата не ескортниці. Організатор поїздки Віталій Гречин досі залишається у в’язниці. Про те, що летять на батьківщину, дівчата відчули вже в літаку.

Удома чекав коханий. Яна радіє, що всі ці пригоди позаду. І навіть уже подзвонила бабусі, яка не знала, як яскраво онучка відпочиває. Каже, зрозуміла, пробачила і вже не засуджує.

Як ми писали, у Дубаї затримали 40 людей за знімання відеоролика, в якому оголені дівчата стоять на балконі одного з хмарочосів міста. Серед затриманих виявили 11 українок. Спонсором скандальної фотосесії був росіянин Олексій Концов, який під час процесу знаходився в номері, а пізніше заявив, що потрапив туди «випадково».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Дєд Показати IP 17 Квітня 2021 00:05
Не треба ляля, покажи закордонний паспорт, я більш чим впевнений там не один штамп з ОАЕ. Ескортниці, знаємо бачили. Півтори штуки за ніч, так Яна?
123 Показати IP 17 Квітня 2021 00:08
Ха, ще якийсь сохатий її дома чекав?!
Анонім Показати IP 17 Квітня 2021 00:36
Цнотлива дівчинка,не винна,її підставили,їй соромно...Я навіть не уявляю,як можна роздітись на людях,ким потрібно бути в душі...Ні ні,вона не шмара.
блд Показати IP 17 Квітня 2021 02:02
Вона і в Африці блд.
123 Показати IP 17 Квітня 2021 08:35
Що говорити, повія, вона і у Африці - повія. Зараз ця дівчина піариться, коли дає інтерв'ю і також заробляє на цьому гроші. Таке розкуте заокеанське життя нарешті дійшло та втілилось в Україні. Ось така поведінка жінок у суспільстві, у яких відсутні основоположні принципи моралі, відсутня елементарна культура виховання на інше і не претендують, як банально показувати дупу або розставляти ноги тому, хто більще заплатить.
Лучанин до 123 Показати IP 17 Квітня 2021 09:31
Давайте відверто - в любі часи і суспільства були баби, які хотіли все готове і одразу. Мені особисто це глибоко пофіг, кожен живе і заробляє як може, якщо не кримінал. Єдиний момент - "товарний вигляд" в таких Ян триває років до 30 від сили, потім вік дає про себе знати (природа - не олень, лапшу не навішаєш), конкурувати з молодшими не виходить. Опинившись за бортом цього "ринку послуг" іде така Яна вже шукати не олігарха-принця, а простого "настаяшчого мушшчіну", який буде на неї вкалувати і забезпечувати.
Лучанин Показати IP 17 Квітня 2021 08:41
Підсумуємо, панове - чергове бла-бла-бла чергової "нітакої". Заробляє вона на життя викладанням в недільній школі, сама вся порядна і благочестива, просто має знайомого якому в кайф за свої гроші таскати мадемуазєлєй по світу, по дорогим готелям, і нічого від них не вимагати у відповідь. А, і навіть "коханий" її в Україні чекає) До речі, якщо таке прибацане дійсно існує і чекає (в чому сумніваюсь, швидше фантазії Яночки) - розмістіть хтось його фото у вікіпедії, у статтях "куколд" і "дибіл". Взагалі в цьому інтерв'ю нічого цікавого, нормальну людину мало хвилює що там чергова б..дь за казки вигадує після того як спалилась. Але один момент показовий, раджу звернути увагу. Навіть якщо ви свою мадам у голому вигляді з іншого мужика у спальні знімете - вона буде лити в вуха, що це не те що ви подумали. Чесно визнати своє б..дство для них - місія нездійсненна, поменше вірте цим казкам, звертайте увагу на факти. Якщо дівчинка, працюючи рядовим бухгалтером, вчителем, тренером, косметологом і т.д., не маючи заможних батьків, регулярно літає в Дубаї і Турляндії, постить фотки з недешевих клубів, - може ти задумаєшся, хлопче? Хто її туди возить і водить, і чим вона за це віддячує?)
Сталін Показати IP 17 Квітня 2021 08:48
Висновок напрошуеться такий: 1)Кур.и залетіли ще по легкому.2) Ганьба на весь світ.3)Можливість хайпанути слави.4) Коханому -привіт,трохи кальція більше пити,щоб роги великими ,великими росли!! ГГГ....))
Колік Показати IP 17 Квітня 2021 08:59
-Доця, кажуть, ви в дитячому садочку матюкаєтесь? -Пи--ять!
олександр Показати IP 17 Квітня 2021 11:01
було 40 шмар, 12 з них з україни хоча розмовляють по кацапськи, чому ніде не слова про 28 інших шмар і звідки вони
скептик до олександр Показати IP 17 Квітня 2021 11:47
може тобі ще номери телефонів дати ? чи бабки кишеню жмуть ?
Степан (Крымчанин) Показати IP 17 Квітня 2021 12:56
Из официальных данных, опубликованных Международной организацией миграции -"каждая 4-я проститутка Европы родом с Украины" Самый ходовой товар.
Азірів до Степан (Крымчанин) Показати IP 17 Квітня 2021 13:23
И самое интересное, что из них 70% Юго-Востока Украины. Все из тех же источников, чего Степка не дописываешь! А порно моделей из бывшего совка поставляет Россия, инфа сотка. Степан ты недоговариваешь!!!
Степан (Крымчанин) А Показати IP 17 Квітня 2021 14:22
В материалах Международной организации миграции нет данных про регианальное происхождение проституток. Я, всё таки, привык к официальной информации. Но, если почитать блогеров, то картинка вырисовывается несколько иная, чем описывает господин Азиров. В частности в интернет-издании "ТСН", - появился занимательные пост от популярной блоггерши Ольги Мендес под названием "Сексуально-патриотическое эссе ко Дню Независимости". Она утверждает, что наибольний процент, как раз с западной Украины. Прелестная цитата-"Українські жінки взагалі мають бути визнані культурно-сексуальним надбанням людства."
Анонім до Степан (Крымчанин) А Показати IP 17 Квітня 2021 15:55
Чомусь всі депортовані говорили російською, а не українською. Та вони або з Київа, або з Запоріжжя, або із Жашкова. При чому тут Західна Україна?
224 до Степан (Крымчанин) А Показати IP 18 Квітня 2021 06:11
Україна втратила втратила позиціі, коли Крим анексували. З першого місця на десяте одразу змістилися. Совпадєніє, не думаю
Qwerty Показати IP 17 Квітня 2021 16:01
Сусід молодець, спавжній араб, здав шмар
Историезнавчыня Показати IP 17 Квітня 2021 16:22
"...но украинская революция будет отличаться от всех прочих революций тесными мужскими связями. И я не говорю здесь о дружбе! Чтобы свергнуть с себя оккупацию москалей украинские мужчины должны познавать друг друга. Это путь к свободе, это путь к незалежности. И я верю, что однажды такой день наступит" (Степан Бандера "Украинский народ и революция" 1950 год").
Борменталь до Историезнавчыня Показати IP 17 Квітня 2021 19:11
Дарагуша, не ламайте затверджений план читання. Зараз ви маєте бути на другому розділі "Как управлять всілєннай, нє прівлєкая вніманія санітарав". Книга "Ізбранниє фантазіі наших с вамі саплємєннікав аб лідєрах украінскава націанальава двіжєнія" буде через 2 місяці, після черговоро циклу оксібутирату. І сьогодні душ Шарко, нагадую.
лучанин до Борменталь Показати IP 17 Квітня 2021 20:51
Так ось чому не видаються книги Бандери українською!
Народна прокуратура Показати IP 18 Квітня 2021 12:01
Ох і недобра ж людина, цей сусід. Не дав втілитись у життя мріям сучасних Роксолан, а то б мали нових "патріоток", які, перебуваючи в гаремах, піклувались би долею рідної землі!
Lisa Показати IP 23 Квітня 2021 13:36
Голими нас всі бачили як родилися... Кожен далі живе своїм життям, хтось 'голий і босий', а хтось 'голий, і не босий'...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus