USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Фотовиставка «Ковель, яким ми його бачимо» зібрала роботи молодих митців

18 Листопада 2016 07:00
У ковельському культурно-просвітницькому центрі діє фотовиставка «Ковель, яким ми його бачимо». Її представляє креативна група «Art Famili», яка була створена рік тому. В ній об’єднались молоді фотографи, дизайнери, ілюстратори – Олексій Тарасюк, Катерина Чехова, Денис Михалевич, Дарія Зотова, ‒ повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Один з учасників Олексій Тарасюк розповідає: «Взагалі ідея виставки - наша спільна: а давайте сьогодні щось зробимо, а давайте щось покажемо, але потім ми зрозуміли, що це досить серйозно і виставка повинна матисенс, певне спрямування, об’єднуватись темою. Всі ці роботи – це наша душа, наші почуття».

«Думаю, напевно всіх цікавить, чому ми вибрали саме таку тему, адже про Ковель було багато виставок, багато ми бачили фото, але для нас - це особлива тема, тому що саме це місто нас об’єднало», - говорить одна з авторів Катерина Чехова.

На фото можна зустріти і нову набережну, вулиці Ковеля, його духовні святині, цікаві будівлі, перетнутись з його мешканцями. Перед нами постає місто у різні пори доби та року.

Експозиція поділена на чотири зони.

Перша – фото Ковеля, те, що відбувається впродовж дня та особистий проект Олексія «Старе-нове місто», графіка Дарії Зотової.

Друга частина – це стіна Катерини Чехової, те, що вловив її фотооб’єктив.

Третя – це лише три фотографії, до речі, портрети, які зроблені два-три роки тому, але для всіх учасників вони особливі, які і досі здатні додавати позитивних емоцій та відчуттів.

Завершальна частина – вечір, захід сонця, ніч Ковеля у різних варіаціях, доповнена знову ж таки графікою Дарії.

Більшість учасників групи – студенти Київських вишів, колишні вихованці художньої школи імені Андроника Лазарчука.

Виставка діятиме впродовж місяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus