USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі діятиме фотовиставка з портретами Героїв та їхніх дітей

12 Жовтня 2021 21:51
З середи, 13 жовтня, з нагоди свята Покрови і Дня захисників та захисниць України, у Ковелі діятиме тематична фотовиставка з символічною назвою «Зерно».

Про це інформує пресслужба Ковельської міської ради.

Цей проєкт ініціювала Ковельська міська рада, аби доброю пам’яттю вшанувати воїнів з Ковельської територіальної громади, які віддали своє життя за збереження суверенітету та цілісності України. Щоб показати, у яких красивих дітях продовжилися Герої, щоб підтримати батьків, дружин, близьких. Щоб до тих, хто пішов з життя раніше, ніж встиг створити власну сім'ю та народити дітей – промовити словами глибокої шани і сказати, що їхня жертва не була даремною: завдяки їм ціле покоління українців отримало шанс прорости на своїй землі, стати її красою та силою.

Так, 14 портретів воїнів зафіксовані на стаціонарних рамках, що розміщені уздовж бульвару Лесі Українки: Абрамчук Олександр, Артемук Олександр, Вишневський Олег, Данилевич Роман, Дем’яник Сергій, Задорожній Андрій, Киян Володимир, Кірєєв Ігор, Кравчук Микола, Мостика Андрій, Тарасюк Олексій, Шилік Анатолій, Ярмолюк Олександр, Корнач Сергій.

А також сфотографовані за згодою матерів 18 дітей різного віку: Артемуки – Максим, Іван, Дарина; Тарасюк Дарина; Ярмолюки – Максим та Нікіта; Шиліки – Тетяна і Артем; Данилевич Іванна; Вишневські – Євген та Соломія, Кірєєва Тетяна; Задорожні – Андрій та Анна; Корнач Дарина; Кравчуки – Ілля і Таїсія; Киян Данило.

Також на стаціонарних банерах спеціально створені до свята вірші, присвячені воїнам, їхнім батькам та з нагоди свята Покрови, яку ще козаки обрали своєю покровителькою. Адже 14 жовтня також свято козацтва.

Фотографи з Луцька Роман Домбровський та Софія Нікуляк, фотографиня зі Львова Наталя Хасаншін долучилися до зйомок на благодійних засадах.

Віночки та обереги для фотосесії надала майстриня соломкоплетіння, ковельчанка Інна Чонка. А 7 дідухів – майстриня з Турійська Валентина Якимович.

Виставка триватиме до зимових свят.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus